Ponta il plagiaza pe Basescu

vineri, 29 iunie 2012

Serios, se pare că în burta administraţiei ţării se formează, ba chiar e un fetus ce creşte ca în basme, un nou Băsescu.
Iar acest nou Băsescu poartă numele de Ponta.

Argumentare :
azi când m-am trezit şi eu am auzit două ştiri. Prima, cum că o comisie a declarat lucrarea de doctorat a lui Ponta plagiat. Cealaltă ştire cum că această comisie urmează a fi modernizată, desfiinţată, machiată, reformată sau alte puneri în mixerul politic.

Prin urmare avem două premise. Cineva emite o judecată contrară lui Ponta şi fix în aceeaşi zi acel cineva e schimbat. Frumos !
Concluzia mea -supusă greşelii (precum concluzia comisiei)- Ponta îl cam plagiază în porniri pe Băsescu : nu-i convine ceva, desfiinţează.

Aşa că, dragi români, nu-l votaţi pe vechiul Băsescu! Votaţi-l pe noul Băsescu!

3 comentarii:

Rudolph Aspirant spunea...

Pai am citit ca Ponta tocmai declarase la Bruxelles unui ziar spaniol ca daca e gasit vinovat de plagiat el va demisiona ca prim ministru. Pe de o parte e, desigur, cam "dobitoc", pe de alta e tinut total pe dinafara in ceea ce priveste ce se intampla, insa asta nu ar fi chiar asa de neobisnuit, si nu e neaparat ceva "organizat" expres, e doar proasta comunicare, care se mai intampla si la case mai mari uneori, iar pe de-a 3-a parte e bine ca cel putin macar din perspectiva de la Bruxelles, daca nu iese totusi cum voiam eu de optim sa iasa pt Romania, (eu voiam ceva utopic de gen Romania= la fel de sexy ca Malta, si dadeam indicatii disperate de ultima ora de micromanagement vizita Bruxelles pe diverse bloguri), macar o sa tina minte UE ca in Romania se lupta ff tare, (la nivel dramatic mai tare ca si in D'ale carnavalului, deci oricum mai usor de tinut minte), impotriva coruptiei, ca mai era si punctul asta de bifat inainte sa se aprobe primirea Romaniei in Schengen si in alte cluburi.

Rudolph Aspirant spunea...

Nu pot sa nu rezist si sa nu-i fac promo d-lui Ion Iliescu, (ca zau, nu e o chestie de partid, nici nu-mi pasa PSD, PNL, PD, etc, dar sunt niste figuri toti astia intr-adevar memorabile !), ca a fost si dansul solicitat cu o parere, si a declarat mass-mediei prin telefon de la distanta,

"Nu pot sa ma pronunt pe aceasta tema, sunt in Azerbaidjan de 3 zile...am alte preocupari, sunt la o reuniune de fosti, actuali sefi de state si guverne, dezbatem problemele lumii actuale, energie, transferul acestor resurse la distanta..."

LOL !

Efectiv mi-a venit sa ii transmit bezele de la distanta acestui neobosit luptator patriot simpatic dl Iliescu, asa de tare m-a facut sa rad in hohote in continuu mai mult de 10 minute aproape cu lacrimi ! Zau, SINGURUL care se vede ca munceste este acest dl Iliescu, (fie si macar daca doar "se vede", dar eu sincer cred ca, mai ales si pt varsta lui, el chiar si munceste in realitate). Vezi ce inseamna etica muncii socialiste intrate in sange ?!

Anonim spunea...

Ponta trebuia sa fie actor! Ar fi ajuns un mare Brad Pit romanesc al industriei cinematografice
Da s-a irosit si-a intrat in politica......

Trimiteți un comentariu