Barbatii ca brazii, dar cu susu-n jos

luni, 11 aprilie 2011

M-am uitat si eu un pic la  campionatele de gimnastica. Ma uit la asa ceva din nostalgie, taica-miu ma ducea cand eram mica la concursurile tinute la Sala Sporturilor. Acum ar trebui sa-l duc eu la un meci de-al Asesoft-ului, da' inca nu m-am incumetat.

Oricum, altceva vroiam sa povestesc. Cu spiritul meu de observatie ascutit fin de nu se mai poate am ramas fixata cu ochii pe muschii gimnastilor.
Bine, la cum arata baietii astia astazi, poti sa ai si-un spirit de observatie grosier si tot ti se impiedica privirea in antebratele lor.

Eu nu-mi amintesc sportivi de dimensiunile astea acum vreo zece ani de pilda.
Pai gimnastii vazuti ieri aveau cam toti cutia toracica de dimensiunea lazilor de zestre, iar antebratele cat un pene galben baban cu tot cu vinisoarele alea dizgratioase de pe suprafata lui.

Zau daca pricep ce e cu moda asta  -
femeile cu busturi ca si cand ar fi alaptat opt copii, ca pe vremea bunicii (desi nu mai pot alapta niciunul pe motiv de siliconare)
si barbatii cu bicepsii ca si cand ar smulge copacii din radacini cu o productivitate mai mare decat Zmeul Zmeilor ?

Nu-mi plac nici unele, nici ceilalti. Primele din invidie, se vor gasi multi sa spuna. Bineinteles.

Barbatii astia insa deformati ... neneee !!! Care-i faza sa arati ca o piramida rasturnata pe baza careia sta in echilibru o bila?? Aparent goala.

Ce s-a intamplat cu principiile clasice? Unde-i estetica echilibrului? Unde-i simtul proportiilor?

Si ca si cum mirarile astea n-ar fi de ajuns, intrebarile astea m-au pricopsit si cu o dilema de natura personala - sunt eu prea pretentioasa? Sau m-am de-modat de tot?

5 comentarii:

Lillee spunea...

Daca te-ai demodat? Hmm...pai din ce sezon faci parte? Trebuie sa fie o eticheta prin spate :))
Daca esti pretentioasa, nu stiu, nu ma bag.
Dar un lucru il stiu. Nu ti-ai pierdut simtul estetic. Nici mie nu-mi plac deformatii, umflatii cu pompa ( la muschi ma refer ), deja devin dizgratiosi. Prefer un corp atletic, frumos lucrat dar nu umflat.
Sau poate ca si eu m-am demodat?

Mihaeladm spunea...

hihihi, ce-mi mai place finalul tau dubitativ ! :)))

Irina spunea...

N-as putea spune daca esti pretentioasa sau nu, pot insa spune ce-mi place mie. Si fix ce ai descris tu sus nu-mi place :)) Pe langa faptul ca arata oribil... arata oribil. Imi plac persoanele care arata bine, ma uit si eu pe strada ca tot omul, chiar si la femei, ca, deh, ce-i frumos, si lui D-zeu ii place. Dar in conceptia mea un corp frumos nu inseamna umflat cu pompa, ci unul normal, fara burdihan, bine intretinut... Cred ca ai inteles tabloul.

aditza spunea...

Eu sunt desumflat cu aspiratorul in cazul comparatiei cu acei tipi, sau o fi de la umflatul baloanelor cand eram mic.

Mihaeladm spunea...

Aditza si s-a plans cineva ce esti un slabanog? :))) Sunt convinsa ca baloanele sunt de vina, fiindca asa am vazut si in Tom si Jerry ca se intampla. :))

Irina, total de acord cu tine.

Trimiteți un comentariu