Remediul bun contra stresului : otv-ul

vineri, 8 iunie 2012

La mine a funcţionat perfect ieri noapte. Sunt stresată zilele astea, aşa că ieri noapte mi-am amintit cât de amuzante erau nopţile elodiene de pe OTV.

Ei bine, Dan Diaconescu e din nou în formă de zile mari.
Nu ştiu ce-a luat ca să fie astfel (bănuiesc că o fi avut şi el nevoie de-un stimulent, doar e obosit de la atâta bătălie electorală), dar a fost senzaţional cu vârf ieri seară.

A citit în viteză lista candidaţilor partidului său ca să îşi informeze alegătorii.
Dar probabil alegătorii partidului său visează şi noaptea numele favoriţilor, aşa că i-a citit în stilul în care sunt citite avertizările alea din finalurile reclamelor la medicamente : fără să se priceapă nimic.
Am remarcat totuşi numele unui candidat, nu se ştie de unde : Stelică Tălpică.

Apoi ne-a invitat ca astăzi, pe stradă, să facem cu toţii pe stradă semnul cu degetul mare ridicat. Îmi şi imaginez ce euforie de degete a fost azi pe străzile oraşului unde candidează Stelică Tălpică!

După asta a trecut la o poveste despre Angola. Despre care a ales să vorbească fiindcă, spunea el,
n-avea voie să vorbească despre România.
Şi-a spus nene povestea Angolei de la descoperirea ei, violarea femeilor angoleze, navele invadatorilor, violarea femeilor angoleze, galerele cu bărbaţii sclavi, portughezii care au ajuns în America Latină, violarea femeilor angoleze, Marc Zuckenberg, revoluţia facebook, violarea femeilor angoleze, studentul de la Harvard, masa la restaurant din Vietnam, violarea femeilor angoleze, revenirea în ţară a bărbaţilor angolezi care fugiseră.

Eu am prins juma de oră dar vă asigur că am râs cu lacrimi.
Terapie garantată contra stresului, atâta vreme cât omul nu-şi urmează terapia recomandată de medici!

Iar la final domnul Dan ne-a urat tuturor să fim angolezi.

9 comentarii:

Aliceee Traveler spunea...

Nu m-am putut uita niciodata pe OTV, am pierdut toata distractia :)

aditza spunea...

Dar de ce spui de atatea ori chestia cu violarea, ravnesti la asa ceva? Eu stiam ca-ti plac negrii dar nu ma gandeam ca vrei sa te violeze unul.
Diaconescu are seri exceptionale cand bate campii. Eu m-am uitat aseara la el vreo 30 de minute. Imi place stilul lui de a povesti si faptul ca nu se teme de nimeni si nimic cand spune lucrurilor pe nume.

Mihaeladm spunea...

Aliceee, te asigur ca privitul la OTV e ca la o piesa de teatru, o comedie cu nebuni. Dar nebuni guralivi. E distractie garantata daca ii prinzi intr-o zi buna.

Mihaeladm spunea...

Aditza, ma bucur ca ai remarcat faza cu violarea si ai atribuit-o unei obsesii. Fiindca si eu aveam niste dubii, dar acum m-ai lamurit :
Dan Diaconescu ori ravneste sa fie violat de o angoleza ori sa violeze una, ca nu stiu cum se facea dar tot revenea la subiectul asta, l-a mentionat de vreo 4 ori in toata povestea.
Are intr-adevar un stil de a povesti de te uimeste : vorbeste incredibil de mult si sare de la idee la idee de zici ca e ... purice. :))
Insa faptul ca nu se teme de nimic ... pai astia sariti de pe fix nu prea au frici. :)

Anonim spunea...

Na sa stii c-o sa ma uit si eu :)

aditza spunea...

A revenit in ziua urmatoare si a zis iar de povestea cu Angola, e drept ca a mentionat-o de data aceasta fara a intra in amanunte.

Mihaeladm spunea...

Hapi2233, acum nu cred ca mai are farmec OTV-ul.
Important e sa te uiti cand e o miza, inainte de niste alegeri ceva - atunci Diaconescu e culmea delirului, acum e calm. :)

Mihaeladm spunea...

Aditza, nu-mi pare rau ca am pierdut reluarea sintetizata a povestii cu Angola, ca am mai nimerit una buna, nu stiu daca ai prins-o tu :
povestirea despre cum si-a luat el iahtul din Anglia si cum va scoate el tara din criza in 24 de ore, "auziti, domnule Bramburescu?, de fapt nici 24 de ore!" :))Excelenta a fost si relatarea asta.

Dragos Irimia spunea...

Jos domnu' Dan ! Să vină celebra prezicătoare Ildico ! Ea este favorita mea, cu prosoape şi lighean în cap ghiceşte viitorul !

Trimiteți un comentariu