Racoriri de toate felurile

joi, 9 august 2012

Câteva zile în şir Internet Explorer nu a vrut să-mi deschidă blogurile. Nici pe ale voastre, nici măcar pe al meu. O fi încercat să îmi transmită un mesaj indirect. Încă refuz să-l iau în seamă.

Ieri problema asta văd că s-a remediat, din senin, la fel cum apăruse.

E interesant că situaţia a coincis cu unele din zilele cele mai propice pentru saună la domiciliu.
Singurul lucru care îţi mai trebuie când te înroşeşti din lipsă de aer respirabil este o porţie de nervi. Dar pe urmă îţi dai seama că la urma urmelor o fi avînd şi computerul 'rău de căldură', de ce să suferi doar tu de termosensibilitate?

Nu ştiu voi cum v-aţi răcorit, eu am adoptat o dietă formată din
iaurturi, fructe şi sorbet de lămâie. A funcţionat. Plus un evantai burghez drept accesoriu util.
Poate v-aţi găsit şi voi propria reţetă de răcorire. Sau poate v-a durut şi pe voi capul de la căldură pur şi simplu?
Orice, numai de aer condiţionat nu-mi vorbiţi.

15 comentarii:

coolnewz/Ratatouille spunea...

deocamdata nu se pune problema sa ma racoresc. dimineata pe bicicleta era chiar frig. :) Dar trebuie sa gasesc ceva valabil pentru sfirsit de august in Bucuresti ...

Yamasha spunea...

Singura perioada din an in care ma duc cu placere la munca. Aer conditionat la discretie.
De ce nu incerci opera sau chrome? Se descurca el cu deschisul paginilor. :P

Nice spunea...

Am stat mai mult lesinata prin casa, iar cand mergeam afara ma intorceam cu insolatie. Deci, dureri de cap, lipsa de energie, tonus scazut. Pe scurt, Sahara in miniatura. Plus instrumentele de tortura specifice cartierului. :D
Doar limonada de casa, cu multe cuburi de gheata, ma mai revigoreaza. Dar efectul e de scurta durata.
Chiar asa, de ce nu incerci cu mozilla sau chrome?

Mihaeladm spunea...

Rata, fericitule care beneficiezi de aer racoros! :) Eu zic sa-ti faci provizii de "frig de dimineata" acum, iti va prinde bine cand vei ajunge in Bucuresti. :)

Mihaeladm spunea...

Yamasha :))) imi place mult atitudinea ta fata de mersul la munca, subscriu la ea, dar nu si la bucuria aerului conditionat.
Opera am avut, si acela imi crea probleme. Poate cu Crome sa ma impac mai bine. De incercat!

Mihaeladm spunea...

Nice, eu de vara asta am lasat deoparte criteriile "asortarii" : port sapca inclusiv la fuste, asta dupa ce am avut in doua randuri simptome de insolatie si mi-am dat seama ca mai bine sa se uite lumea amuzata la mine pe strada decat sa-mi fie 2 zile rau.
Iar cu browserele ... am preferat sa raman pe IE tocmai fiindca citisem ca e pentru cei mai ne-specialisti intr-ale it-ului. Dar vad ca nici macar cu produsul asta pentru nepriceputi nu o scot la capat. Inseamna ca-s eu catastrofa in it ... sau IE e el catastrofal combinat cu mine. ;)

Anonim spunea...

Ce sa ma racoresc, Miha, ca eu stau pe 17 grade cu indulgenta de o luna :(

Mihaeladm spunea...

Hapi, zau asa! Prima oara cand am citit 17 grade am citit ca e din pricina sinuzitei tale. Pe urma mi-am dat seama ca tu de fapt ai avut febra, nu te-ai inchis in frigider. :))
pfff, la noi au fost atatea zile in sir caniculare incat inca nu resimt racorirea, desi ploua. 17 grade suna a gluma. :)

Unknown spunea...

Eu pe zilele caniculare stăteam închis în casă cu geamurile închise, draperii trase și mă delectam cu compotul făcut de mama (pus dinainte la frigider puțin) și multă apă. Ah, și încercam să stau câââât de calm posibil. Astfel reușeam să nu provoc ridicări de temperatură:))

vienela spunea...

Am patit-o si eu acum vreo trei luni. Nu reuseam nici pe blog sa intru, nici pe fb, nicaieri. Am stat atat stresata zilele alea, am cerut sfaturi de la o groaza de bloggeri... Acum am invatat sa restartez routerul inainte de orice altceva si nu mai am probleme.

Gabriela Cimpoca spunea...

Cu vremea de aici, simt ca trebuie sa donez evantaiul burghez cumparat de la o ghereta oarecare de undeva de prin Barcelona, vreunei doamne din Romania, care n-are aer conditionat in locuinta. Sau, mai bine, sa-l tin si sa-l arat, dupa ani, nepotilor/nepoatelor, prezentandu-l drept aparat manual de produs aer conditionat. Aici,cand sunt 23 de grade (ma rog, se intampla foarte rar) nu mai suport, lansez codul portocaliu de canicula! :)

Mihaeladm spunea...

Andrei :))) eu am tinut geamurile deschise non-stop, tocmai fiindca aveam senzatia ca nu am aer. Insa imi place strategia ta de a incerca sa stai calm pe canicula - e o idee buna, numai ca eu, tuflita de caldura, incercam din contra sa imi tot regasesc ceva dinamism. Adica ma agitam. Degeaba. :))

Mihaeladm spunea...

Vienela, eu nu stiu de la ce am avut problemele astea cu imposibilitatea accesarii anumitor site-uri. Nu e vreo problema de restartare, or fi mai degraba browser-ul si antivirusul. E frustrant si iti trece total cheful, desi de timpul respectiv putem profita in alte moduri.
Oricum, deocamdata vad ca nu mi-a mai facut figuri.

Mihaeladm spunea...

Gabriela, asta e cel mai mare incovenient, de-asta nu mi-ar placea nici macar in excursie sa vin in zonele acelea. Desi altfel normal ca imi doresc sa vad locurile.
Insa in privinta evantaiului, mai ales a unuia luat din Barcelona DA, clar pastreaza-l ca piesa de muzeu : un muzeu nu doar al climei din alte locuri, dar si al manierelor, chiar mi se pare un obiect elegant - sfidator evantaiul. Nepotii vor avea macar ce strica. :))

vienela spunea...

Cand s-a intamplat prima data nu aveam antivirus, pentru ca ni se parea ca miscoreaza viteza.
Am schimbat si browserul, am bagat un antivirus, a facut Ionut curatenie prin calculator, dar continua sa nu asculte, daca nu ii restartam routerul. Nu este chiar greu sa dau un restart dimineata, desi la inceput uitam destul de des. :))

Trimiteți un comentariu