Concert frumos, cinste cui te-a cantat si cui te-a ascultat

duminică, 12 mai 2013

Mă răsfăţ cu neruşinare zilele astea.
Mă umplu de culori, de sunete, mă bucur de tot.

Vineri seara am avut încă o dovadă că pot exista şi zile perfecte : am fost la concertul Urma Unplugged.

Urma e singura formaţie/cântăreţ român pentru care m-aş deplasa fără ezitări la Bucureşti, cu toate emoţiile induse de eveniment : cele de a-i reasculta, cele a nu prinde ultimul tren către casă şi a înnopta în Gara de Nord ...

Dragii mei, dacă nu i-aţi descoperit încă, vi-i recomand în concert.
Vineri au cântat la Cinema Patria (o sală superbă) alături de o mini-orchestră şi de invitaţi,
au oferit tot ceea ce ai fi putut dori de la un concert Urma : o experienţă, o mirare, o trăire.

Mai mult decât atât, fiindcă oamenii speciali au aceleaşi pasiuni şi preocupări, cu ocazia concertului de pe 10 mai am aflat că Urma se implică în proiecte se salvare-protejare a clădirilor de patrimoniu din ţară, precum Moara lui Assan, Hala Matache, Cazinoul din Constanţa dar şi case mai mici, nu atât de celebre, dar la fel de valoroase în vremurile noastre neatente la un lucru rar, frumos, muncit şi născut din talent.
Ce pot eu să le cer mai mult băieţilor?

Îmi doresc doar ca la un viitor eveniment Urma să înnoptez în Bucureşti ca să pot merge la întălnirile pe care şi le dau ei cu fanii într-un club, în orele de după concert.

Am cam văzut că weekend-ul ăsta ploieştenii mei s-au răsfăţat şi ei, cu un miting aviatic la Ştejnic :
Cojo, Waven şi 3ditorial Dragoş.  Aditza nu ştiu cum a petrecut, dar oricum el s-a tot distrat în ultima vreme.

O să vă povestesc altădată păţaniile zilei de vineri, momentan mi-am spus să rămână doar senzaţia 'mândră că-s româncă, adică dintr-un neam cu super talente care trec neobservate de majoritatea aceluiaşi neami' .

Ca să vă daţi seama cam cum sună Urma, cu precizarea că piesele lor au fost reorchestrate special pentru a fi cântate cu o orchestră :




Întrebarea mea e totuşi :
voi nu aveţi mustrări de conştiinţă după ce vă răsfăţaţi astfel tocmai într-o perioadă în care aveţi o mulţime de proiecte de terminat?





2 comentarii:

coco spunea...

ma bucur...ca te bucuri :) ...de toate !!!

Rudolph Aspirant spunea...

Eu daca as depune atat efort pt a ma simti bine, de ex sa dau bani pe bilete pt un spectacol plus pe transport la acel spectacol, plus planificare unde sa mananc, unde sa dorm etc, eu nu m-as simti de loc vinovat pt ca as considera ca acel efort organizat depus pt a atinge o stare de relaxare este un efort laudabil si valoros plus benefic atata pt mine cat si asa ca exemplu de tinuta pt altii caroora le-as povesti despre el.

Insa daca as zace sa ma relaxez doar asa pe gratis fara sa depun nici un efort in timp ce am alte proiecte, atunci cred ca m-as simti vinovat si chiar ar fi cazul sa ma simt vinovat, pt ca o astfel de atitudine pasiva nu este benefica nici pt mine si nu poate constitui nici un exemplu de inalta tinuta morala pt altii, mai ales ca nu as avea nici nimic mai interesant de scris pe blog decat despre propriile mele sentimente egoiste de vinovatie, etc.

Trimiteți un comentariu