In ce orasel ziceati ca stam?

marți, 22 februarie 2011

Sau Cum se depisteaza o criza cu ochiul liber

De pe la inceputul anului -cred- in principala intersectie din centrul Ploiesti-ului s-a amenajat o mandrete de Second Hand. Viitorul suna deci imbracat, sau semi-imbracat cel putin.

Alaturi, pe mandretea de cladire mostru-de-modernitate din acelesi sens giratoriu, scrie mare FOR SALE / TO LET, banuiesc ca pentru sutele de englezi care afaceresc prin oras.

Rog ca daca sesizati anunturi similare in franceza sa-mi dati de veste, ca daca-i rost de sute de francezi deja simplul gand ma tulbura.

7 comentarii:

eduard spunea...

In this city: Ployeshti!

http://translate.google.com/#en|ro|Ployeshti%0A

hit listen :))

================================
Nu ma bate, dar unele lucruri suna de 2 ori mai bine in engleza decat in romana.

muzeul virtual al apei ploiesti spunea...

Stam intr-un orasel care avea acum 70 de ani un Consulat al Tarilor de Jos, o Agentie Consulara Italiana, o Agentie Consulara Germana si despre care regele Carol I spunea la 1900, ca "daca nu era strein la '66, ar fi mutat capitala de la Bucuresti la Ploiesti"...dar poate nu o sa mai stam, ci ne vom misca...
Multumesc !

Mihaeladm spunea...

Multumesc tare mult pentru precizari, normal ca nu le stiam, fiindca la scoala nu exista nici o ora dedicata istoriei locale, cu atat mai putin un curs !
Cat despre stat in Ploiesti, da, parca e mai bine sa ne miscam, e vroiam doar sa nu plecam cu totii catre capitala, deci sa mai stam totusi. :)

@ Eduard : hihihihi, nu-mi trecuse prin minte sa caut pronuntia lui Ploiesti in engleza. Foarte haios. Unele lucruri suna mai bine in engleza, ai dreptate, dar Ploiesti nu e unul din ele. ;)

eduard spunea...

@Mihaeladm Total de acord! Cum te mai simti? Am inteles ca nu ajungi la phblogmeet...

Bogdan spunea...

@edi: A, lol. Puteai sa ma intrebi pe mine ca iti spuneam cu 3 saptamani inainte ca nu o sa ajunga :)

Mihaeladm spunea...

@ Eduard
Bine nu ma simt nici acum macar si din cate se vede am fost sceptica in capacitatile de vindecatori ale bloggerilor prahoveni.

Mihaeladm spunea...

@ Bogdan
Poate ma surprind chiar si pe mine data viitoare :)

Trimiteți un comentariu