O adunatura speciala de pe net

duminică, 20 februarie 2011

Am obiceiul sa subliniez cartile cand gasesc ceva ce imi place sau ce imi aduce o perspectiva noua.
In ultimii ani am importat obiceiul asta si pe net, de cand mi-am diversificat lecturile. Iar din asta rezulta ceea ce veti gasi mai jos.

Fiindca zilele astea nu m-am simtit prea bine, n-am avut energie pentru mai nimic. Cercul vicios insa a functionat si, daca nu mi-a fost grozav fizic, am stat imbufnata cu totul.
N-am avut chef de nimic, asa incat n-am facut decat sa citesc un pic ba pe net, ba dintr-o carticica tare faina in care sunt prinsa acum.

Si printre cele rasfoite pe net am gasit 4 idei pe care vi le las aici, fiindca ori mi-au placut, ori le-am gasit suficient de interesante incat sa le impartasesc.

- de la Eduard  "vad fete de romani, rosii, albastri si negri de suparare, mergand cu privirea inainte uitandu-se parca prin tine. Cum ziceam, Tipic Romanesc, ar trebui branduita aceasta moaca natioanala."

- oarecum in prelungirea constatarii asteia, de la Aditza, descriind o incursiune intr-un spital de boli mentale si atmosfera insinuanta "Am incercat sa nu fac mare galagie si doar treceam cu privirea peste camera fara sa ating lucrurile."

- de la Lucian "Curtea Regala e un spatiu sacru, orice dinastie traieste sub aura sangelui"

- si, special lasata la urma de dragul optimismului, de la Waven ideea calatoriei din Vrajitorul din Oz in care fiecare dintre cei de-acolo (inclusiv vrajitorul insusi), desi aflati in aceeasi calatorie, "caută altceva, în altă parte, în alt scop, în alt spațiu."

De-ar fi sa gasim zilnic cate patru lucruri ce ne plac ... ce orgie !

3 comentarii:

brighty spunea...

Sanatate multa, Mihaela! :) Si o saptamana reusita!

eduard spunea...

Eu de cand ma stiu, am fost invatat sa fac haz de necaz...un fel de alinare as zice... Traiasca-ne tara si minunatiile dintr-ansa !

Mihaeladm spunea...

@ Eduard
eu spre deosebire de tine am fost invatata sa ma panichez, da' de la o varsta incolo nu mi-a mai priit decat cu hazul de necaz ;)

Trimiteți un comentariu