Sportul si estetica sau cum sa ai succes la femei

joi, 21 aprilie 2011

Fenomenala sunt ! Daca ma trezesti din munca si ma intrebi rapid ce fel de tipi imi plac mie, raspund categoric si la obiect, cum am invatat eu la scoala ca se raspunde cand ai invatat bine lectia : BRUNETII.

Va rog fara ironii, cum ca in seara asta ma cred diva-de-Romania intervievata de revistele glossy !

Alta e problema mea acum - sunt nedumerita. Nu pricep cum de ma uit tot numai dupa sateni, daca mie tot imi plac categoric si la obiect brunetii.

Uite, azi m-am uitat din profil, fata ba chiar si spate la un tip care ma si enerva pana anul asta. Va las sa-l radiografiati in poza si imediat va explic.

                                            Photo by Michael Steele/Getty Images Europe

Pe individ il cheama Mark Selby. Si e ceva mai saten decat pare in imagine.
Da'-i tuns atat de regulamentar incat e imposibil sa mi-l trec cu privirea !
(Intotdeauna o tunsoare din asta va crea o impresie de barbat ingrijit. Sau poate imi plac mie atat de mult utilizatorii de masini de tuns incat le acord un excesiv statut de lord.)

Avand in vedere ca deja mi-a fost eliminat unul din favoriti dupa runda I la snooker - Marco Fu, l-am inlocuit rapid (suflet de femeie, nah!, armonios si conservator adica, nu pot sa renunt asa usor la numarul 3, daca trei favoriti mi-am ales initial).

Bun, n-o fi el brunet Selby, da' slabanog cum imi plac mie sigur e! Se vede cand omul duce o viata sanatoasa, colesterol limitat, arderi bune, cum sa nu-l indragesti, pentru asa un stil de viata desigur?


Daca vi se pare ca am gusturi proaste in proportiile scheletului uman asta e treaba voastra!
Dar daca ma acuzati ca discriminez indivizii si ma considerati o superficiala captivata numai de misterele indivizilor aspectuosi si prezentabili neeee, n-aveti cum !
Pai de cateva minute sunt pur si simplu fascinata de misterul lui Stephen Lee care este asta
                                    
                                         sursa imaginii : watermark-ul probabil

Uite un tip admirabil care isi neaga cu incapatanare vocatia de luptator de sumo si striveste stereotipurile.
Ma rog, spre binele lui sper ca in viitor sa fie la fel de temerar, dar sa calce mai cu finete stereotipurile.

p.s.  Nasol pentru armonia spre care tind eu e ca in faza urmatoare dragul meu Selby va juca tocmai contra dragului meu de Hendry (Stan). Cum ar trebui oare sa ma relaxez in timpul meciului ala?

7 comentarii:

waven spunea...

De când am aflat că-ți plac sătenii .. eu m-am simțit exclus și n-am mai citit. Care era întrebarea, fenomenalo care ești? :)

Mihaeladm spunea...

:)) Daaa, stiuuu, diacriticile.
Mai am pana urmez toate sfaturile date de tine, am incercat saptamana asta sa urmez o alta recomandare, nu cea referitoare la grafia corecta romaneste. Inca nu mi-a reusit, dar mai sondez pe net si sper sa ma descurc pana saptamana viitoare. Work in progress, ce vrei? :)

Lillee spunea...

Eu la gusturi nu ma bag. :D
Dar stiu ca in general alegem opusul a ceea ce admiram? De ce? De menta :)))
Eu admir barbatii mai facuti ( sa zic asa ), ochi deschisi la culoare... Sotul meu: corp atletic ( fost sportiv ), saten, ochi caprui :)))
Viata asta, nu?

eduard spunea...

Mie imi place foarte mult biliardul. N-am apucat inca sa joc snooker, plus ca pentru snooker trebuie sa fii stapan pe lovituri, mai ales ca proportiile se schimba... Oricum, extraordinar joc...il ador. Mai mult, poate reusesc inainte de Paste sa ajung iar la un biliard

Mihaeladm spunea...

Nu auzisem pana acum teoria asta cu alegerea opusului fata de ceea ce admiram, dar cred ca e foarte buna constatarea. Dap, viata asta , mereu surprinzatoare in monotonia ei ! :))

Mihaeladm spunea...

Eduard, biliard am jucat si eu chiar si la Casa Sindicatelor. Mi-a placut, nu s-a ras prea mult de mine. :)
Insa habar n-am unde se poate juca snooker in oras. Daca-i vorba de Sky Club, sa fie la snobii aia acolo! (Sfanta saptamana ma determina sa vorbesc frumos :) )

Dragos Irimia spunea...

Eu doar de Sky stiu ca detine masa de snooker. Acolo mai joc eu din cand in cand, e chiar frumos. Un pic ingramadita masa dar merge ;)

Trimiteți un comentariu