Nu judecati pripit oamenii ce merg hais pe strada

luni, 12 decembrie 2011

Cred că ştiu ce mi-au adus sărbătorile de iarnă anul ăsta, da' nu înţeleg de ce :
vineri cădere de calciu, azi cădere de calciu ... ai crede că-s economia României cu atâtea căderi.
Bine, că am oroare să ies în evidenţă în general, aşa că mă limitez la blegit şi tremurat, nu mă arunc la leşinuri sau chestii de-astea.



Problema e că, de la căderea asta, astă-seară în drum spre casă mergeam pe un trotuar şi 3 cărări, netrasate ce-i drept, da' pe care le tot îmbinam eu.
Pur şi simplu nu puteam ţine drumul drept, da' n-am vrut nici să dau banii pe un taxi.
M-am uitat prudent prin jurul meu : doi pensionari în spate şi încă o tanti în faţă.
Şi-n timp ce îmi imaginam eu cum mă acuzau oamenii pe nedrept că m-am fericit cu mai multe pahare, numai bine ce mă apucă şi sughiţul. Iar eu când sughiţ, apăi sughiţ din toţi plămânii.

Îmi venea să mă întorc să le zic pensionarilor : 'hop aşa, că nu-i ce pare, e o cădere, nu-i o urcare, şi nu-i de pahar, ci de calciu.'

Oricum, a fost o zi grea azi.
Dacă mi-ar arde să cinstesc totuşi în seara asta aş ridica paharul pentru trei oameni :
Vladimir şi Adelin ce m-au făcut să râd
şi Aditza care mi-a adus o veste frumoasă cum numai el reuşeşte câteodată.


În rest, vă mai anunţ că dacă aveţi chef de un party Depeche Mode în Ploieşti va avea loc unul la finalul săptămânii ăsteia, invitaţiile sunt de găsit pe facebook.
Să mergem drept, că de dansat putem dansa oricum!

3 comentarii:

FJ13 spunea...

Nu-i gluma cu picajele astea.Stelutele sunt trecute de verde deja.
Sa stii ca un pahar de vin ti-ar prinde bine.E ca un antidot caderii.

Mihaeladm spunea...

FJ13, tu nu glumesti? Eu tocmai m-am ferit de vin in perioada asta. Si am senzatia ca n-am nici o sticla de rosu in casa, parca ala face bine ... ?
Si pe mine ma cam ingrijoreaza, da' n-am vreme acum de analize, poate saptamana viitoare. Daca le-o mai face vreun laborator :)

Anonim spunea...

Sunt flatat, multumesc!
Cat despre subiect, eu nu-i judec, fereasca sfantul. Cand ii vad clatinandu-se ma bucur pentru fericirea lor si ma intreb daca era roshu, alb sau tare. Asa sunt eu...nu pot avea idei preconcepute :P.
Cu vinul eu stiam ca a fost mult timp considerat bun pentru tratat anemia. Dar cica e legenda si n-ar fi adevarat. Ce e real este ca cel rosu, spre deosebire de cel alb, are continut mai ridicat de fier (de aia ramane gustul ala nasol in gura cand bei vin rosu la peste, ala-i fierul) dar se pare ca ar fi prea putin si neadsorbabil ca sa conteze. Nu stiu nimic de chelat calciu, chiar o sa ma uit. Poate intradevar face ceva :). Nu stiam!
Vladimir

Trimiteți un comentariu