Concurs inainte de ziua indragostitilor

marți, 3 februarie 2015

Am intrat oficial in luna indragostitilor. Deja ne gandim care sa fie cadoul pe care jumatatea noastra ar trebui sa-l primeasca si sa se bucure de el. Oare conteaza daca mai suntem sau nu indragostiti sau daca indragosteala a trecut deja la stadiul de iubire? Sigur ca nu mai conteaza prea tare deoarece este un moment propice de a alunga eventuala monotonie ce se abate din cand in cand asupra unui cuplu. La oamenii care au sentimente puternice de iubire unul fata de celalalt, s-au gândit si unele magazine care au pregătit oferte si promoții pentru acestia.

Despre un magazin care a pregătit o promotie speciala pentru ziua îndrăgostiților, cea americaneasca de pe 14 februarie, v-am mai vorbit într-un articol trecut. Comercializează lenjerii de pat si cuverturi de pat 3D, oferind in continuare promotii de 1+1 gratis. Iar in perioada 1-12  februarie cei ce achizitioneaza lenjerii de pat din magazinul online despre care v-am povestit, au sansa de a castiga unul dintre cele trei pandantive din aur de 14 K. Asta ar fi chiar interesant de incercat. Dupa ce ca avem ocazia sa ne schimbam lenjeria de pat sau sa ne inmultim modelele din debara, avem sansa sa ne si imbogatitm. Totusi aurul face ceva bani in zilele noastre si fie vorba intre noi, eu chiar nu inteleg cum de un magazin care vinde lenjerii de pat, isi permite sa puna la bataie astfel de premii.

Totusi exista aceasta promotie si chiar daca nu sunt indragostit inca in aceasta perioada a anului, tot mi-ar placea sa castig un asa premiu. Habar nu am ce as face cu el, desi mi-ar placea sa-l fac cadou, dar pana atunci ar trebui mai intai sa comand lenjeriile potrivite gusturilor mele, iar apoi sa astept extragerea de pe 13 februarie pentru a afla daca am castigat sau nu pretiosul premiu din aur.

In ultima vreme chiar am avut noroc de bani, de ce nu as avea si acum? Pana sa ma hotarasc asupra modelelor pe care le voi achizitiona, trebuie sa va arat si voua cateva. Imaginile sunt ele cu titlu de prezentare dar arata destul de interesant. Imprimeurile 3D sunt destul de inspirate si au nevoie de o ingrijire minima. De exemplu se spala la o temperatura de 30 de grade Celsius, la masina automata, fara a se folosi inalbitori chimici si la sfarsit se calca  la temperaturi de maximum 120 de grade Celsius.

Puteam face si alte teste pe ele, ca oricum promotia este de 1+1 gratis, asa ca ne permitem sa le testam rezistenta, iar daca mai si castigam unul dintre cele trei premii din aur, atunci nici ca nu am pierdut nimic.
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu