Martie numai cu aniversari

sâmbătă, 10 martie 2012

Serios că Martie pare a fi o lună propice aniversărilor.
La mine în familie e o zi de naştere.
Pentru Dragoş, adică 3ditorial e iarăşi sărbătoare : e luna de naştere a blogului său.

Pentru mine 3ditorial înseamnă 2 lucruri : belşug de ironie şi ... o pagină galbenă liniată, ca un caiet cu însemnări ordonate.
Culmea e că ironia pe 3ditorial e cultivată şi azi, dar pe o pagină înălbită, de unde rezultă că memoria mea vizuală are o capacitate limitată şi nu se adaptează înnoirilor.

Numai eu nu m-am aniversat în martie, din pricini mărunte dar adunate.

Drept care n-am ce face, trebuie să aştept zile mai propice pentru a mă sărbători eu, iar până atunci să le urez sărbătoriţilor mulţi ani şi spor în toate cele !

Completare de speranţă personală : prin zona Ţintea-Băicoi sper totuşi să ajung anul ăsta, dacă am reuşit anul trecut să ratez motocrosul de pe acele dealuri, iar luna asta să ratez Photowalk-ul.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Cred ca fiecare avem o luna cu "cele mai multe aniversari"
La mine luna mai si se apropie repedeee. Nici vorba sa fac economii :))

Mihaeladm spunea...

ohooo, luna mai e una din cele mai frumoase luni sa tot aniversezi - nici cald, nici frig, se apropie vacantele, optimismul e in toi, zodie a sensibilitatii - taurul etc
in afara subiectului :
Hapi2233 !! ti-am vizitat blogul, acum te-am descoperit, m-a incantat teribil motto-ul tau : are vreo legatura cu fanii DM, sau e doar un vers preferat pur si simplu ??
Hm ! trebuie sa te vizitez de-acum :)

Anonim spunea...

Mihaela, desi am sute de vizitatori pezi, esti prima care a remarcat acest aspect!
Intr-adevar motto-ul e luat din Personal Jesus. Imi place sa ascul piesa asta in masina si sa fredonez . I love DM! Mi se pare foarte inspirat- cam tot ce au adus ei in muzica
Initial am gandit blogul ca pe un teren de discutii si articole cu tenta religioasa-indiferent de religia abordata. Dar am observat ca acolo se iscau des contradictii si replici acide, oricat de pasnic am incercat eu sa redau anumite aspecte

Asa ca mi-am spus ca si umorul e ceva care te poate inalta spiritual si am incercat sa scriu articole in care oamenii sa se regaseasca. Asa ca am pastrat motto-ul :)

Trimiteți un comentariu