The fire still burns

luni, 29 noiembrie 2010

Desi nu sunt azi nici melancolica, nici nu simt nevoia sa-mi intocmesc vreun bilant de an, nici a vreunui insight into my life,  mi-au venit versurile astea in minte si n-am scapat de ele pana nu l-am ascultat pe Martin cantandu-mi-le:
Wisdom of ages
Rush over me
Heighten my senses
Pai da. Nu stiu daca-s mai inteleapta azi decat eram acum cativa ani, dar stiu ca simturile mi s-au ascutit, si "vad" azi un pic mai fin si mai nuantat. Cateodata prea nuantat. Simturi catre frumos dar si catre grotesc, catre ironic dar si catre optimist.
Tot la fel ca vremea care a ales azi sa ploua usor, cand cu un soare plin si luminooos, cand cu nori, sa adie si vantul si sa pastreze si un colt de un senin incredibil.
Enjoy them all!
http://www.youtube.com/watch?v=HpmTLYkoQYQ

2 comentarii:

gabriel tudor spunea...

LA MULTI ANI, dearest! O surpriza placuta e blogul tau, scrii al naibii de bine. Un colt sincer, direct si presarat cu DM. What you take won't kill you but careful what you're giving... can you feel a little love? Of course you do.
Numai de bine!

Mihaeladm spunea...

Multumeeesc Little Soul!Da, coltul meu va fi mereu presarat cu DM, la fel dupa cum sufletele speciale se tot intalnesc! O sa revin cu un mail mai amplu, maine, la ceas de seara, desigur.

Trimiteți un comentariu