Ceva pentru mine si ceva pentru voi

luni, 3 octombrie 2011

Ploieşti. 3 octombrie 2011. Terasele rezistă.

Eu ştiu că nu-i prea bine că nu plouă, că toamna nu-i chiar toamnă, dar aşa mă umple când văd terase în centrul oraşului în mijloc de toamnă ...
Sper să nu mă umplu şi de o răceală de la atâta soare cu vânt!

Judecăm egocentrist mereu, majoritatea, şi pentru încă o zi de soare dăm la schimb indiferenţa pentru recoltele din care tot noi ar trebui să ne hrănim până la toamna următoare.
Dar eu una sunt dintre cei ce se încarcă de energie, aproape la propriu, de la vremurile calde şi însorite.
Iar în anii în care vremea rece vine iute şi pleacă agale energia mea ajunge pe o limită de alarmă, se simte în lentoarea mea, în ursuzenia mea ...

N-am astăzi prea mult chef de blog. Nu huliţi, căci am chef de soare şi să nu-i pierd nici un grăunte, fac provizii. Natura e în exteriorul internetului, nu poate fi de criticat că prefer un pic plimbarea în dauna blogului, şi a vizitelor pe blogurile cu care m-am obişnuit, chit că se cheamă că-s blogger şi-ar trebui să-mi respect statutul ăsta.

O ultimă precizare acum legată de părticica asta de lume virtuală : în ultima vreme am ajuns să tot citesc elevi şi studenţi, minori sau boboci, (ne)restanţieri sau poate bursieri.
Aşa încât să fie un an spornic la învăţat pentru toţi !
Dar cel mai mult să-i urăm baftă lui Mihai Umograf, el are examenele cele mai importante, cele de finalizare a studiilor.

1 comentarii:

Mihai Motrescu spunea...

multumesc mult mihaela:)...imi place ca a inceput sa imi zica lumea Mihai Umograf :P

Trimiteți un comentariu