Mama ei de ironie!

luni, 5 decembrie 2011

Vi s-a întâmplat vreodată să vă treziţi atât de obosiţi şi să vă simţiţi atât de rău încât să vă decideţi pe loc 'fie ce-o fi, azi nu mă dau jos din pat' ?
Şi fix în dimineaţa aceea când aţi decis să rămâneţi să vă odihniţi să înceapă să sune telefonul în draci,
colegii care mai de care, de parcă ar fi luat foc instituţia ?
Ei bine, mie mi s-a întâmplat azi.

Cum se numeşte o zi dedicată refacerii în care nu reuşeşti mai nimic din singurul obiectiv propus?

7 comentarii:

aditza spunea...

Parca ai fi mamaie. NUmai ca la ea ar putea fi invers. Sa-si doreasca cu ardoare sa se dea jos din pat fara sa o doara picioarele si totusi sa nu-i reuseasca. In cazul pe care ti l-am dat rezulta ca asta e o mare ironie. Unul sa nu se poata da jos din pat si altul care sa nu vrea sa se dea jos din pat. Nu cumva vrei si masa la pat ???

Mihaeladm spunea...

Aditza, astazi nu mi-am dorit si masa la pat, ca aveam ceva stare de greata.
Dar altminteri ...uite, ce m-as face eu fara sfaturile pe care mi le dai tu ?
Normaaal ca vreau si masa la pat, dar vezi, mie nu-mi trecuse prin cap asemenea pretentie! ;)

Rudolph Aspirant spunea...

Mie mi se intampla mai des, (aici in Norvegia cea ff relaxat linistita, unde munca la banda rulanta am impresia ca este ilegala, daca nu iei absolut toate pauzele/concediile determinate pt. toti municitorii de catre sindicatul acelor muncitori, plus in conformitate cu Legea Muncii din Norvegia , si standardele Organizatiei Internationale a Lucratorilor ILO, si nu participi, in plus si la toate cursurile obligatorii de reducere de stress si invatat de relaxare), sa am zile sau ore de refacere obligatorii, care ma impiedica sa fac ce-mi place si pentru ceea ce sunt si uneori platit de catre contribuabilii norvegieni, adica sa raspund la telefoane si sa fac si phone sex, daca e cazul.

Rudolph Aspirant spunea...

LOL ! Hai ca sa va fac sa radeti (daca e posibil), uite si phone sex funny, (am pus rating la subiect nu la imagini) :

(rated NC-17): http://www.youtube.com/watch?v=L_vhmbaVzZA

(rated XXX): http://www.youtube.com/watch?v=SPt3Q88C_Mw

Rudolph Aspirant spunea...

Pt. cine vrea job serios de manager, (pozitie in care eu in mod special nu sunt interesat, deoarece este o functie stresanta, si am impresia ca e si mai prost platita decat cea de simplu functionar ca mine):

http://www.youtube.com/watch?v=q2ZLHppAkT0

Pt. cine totusi vrea job ca al meu, (un job pt. care exista totusi un grad de competitie destul de inalt, realist si mai greu de obtinut, in conditiile de ratie de personal de 12 manageri la 1 functionar, plus cu salariu garantat mai mare, mai ales daca lucrezi pt. o corporatie subventionata de stat, decat pt. una pur particulara, aici in Norvegia):

http://www.youtube.com/watch?v=aT2wbnOfoEE

Rudolph Aspirant spunea...

P.S. Nu zic ca se potriveste oricui. Mie personal chiar imi place si mi se si potriveste, deci chiar ca muncesc de placere, si as face-o cu placere si pe banda rulanta daca mi s-ar oferi ocazia...de aia ma si enerveaza toate pauzele si cursurile astea obligatorii de relaxare !

Anonim spunea...

Greturi matinale? Aoleu! :D
Scuze, glumeam, daaa, atat timp cat spiritul lui Murphy ramane viu, astfel de zile se vor intampla! E in natura lucrurilor :D.
Vladimir

Trimiteți un comentariu