Suport mai greu venirea primaverii

vineri, 16 martie 2012

Anul ăsta, ca niciodată, văd că mă tot moşmondesc cu o răceală, nu cine ştie ce (deci atipică pentru mine), dar pe care nici nu mă îndur să o las să plece.

Şi-aşa mi-a ajuns de la răceala asta că azi mi s-a făcut rău de-a binelea, cu greţuri şi toate celea.

Culmea că primăvara e anotimpul meu preferat.
Dar se pare că nu suport uşor venirea ei; schimbările astea de temperatură îmi generează şi mie tot creşteri de temperatură.

Am luat Supradine pentru pofta de mâncare.
Urmarea a fost că mi-am golit stomacul 30 de secunde mai târziu.

N-am rezolvat deci problema cu răceala,
dar cred că am găsit o metodă pentru persoanele ce vor să slăbească : pastilele efervescente de Supradine, chimicalele din ele vor fi de-ajuns.

Dacă voi însă puteţi suporta Supradyn şi chiar vă dau poftă de mâncare ... bravo, chimicalele concernului farmaceutic îşi ating scopul măcar pentru unele persoane !

11 comentarii:

raul rual spunea...

e aceeasi raceala de care vorbeai in urma cu vreo 2-3 luni?

Nice spunea...

Mie nu-mi place deloc schimbarile bruste de temperatura. Ieri era iarna, azi vara. 22 de grade in martie? Nu e prea mult? Vorba poetului, primavara asta nu-i decat o copie.
Multa sanatate, Mihaela. :)

Nice spunea...

*Mie nu-mi plac

Vladimir spunea...

De ce vrei sa ai pofta de mancare cand esti racita? Ca e clar ca ultima dintre probleme :D
Vladimir

aditza spunea...

@ raul rual - e posibil sa fie aceeasi. De frica sa nu ia alta, o crste pe asta pe care o are..

Anonim spunea...

E ciudat ca Supradynul iti da astfel de reactii. Incearca sa suplimentezi cu vitamine direct din natura acum se gaseste varza creata, pastai, mazare, anghinare, tot felul de chestii
Eu iau Omega 3 cate 1000mg pe zi (unei de somon parca)si niste tarosin. In ultimul timp am avut ochii sensibili
Sanatate :)

Cojo spunea...

Trebuie să faci mişcare. Trebuie să-ţi dezmorţeşti organismul şi să-l faci să se trezească din starea de babă. Când ai făcut ultima oară exerciţii dimineaţa?

Pato Basil spunea...

eu incerc sa ma lupt cu virusii si cele rele...prin sport saptamana trecuta am facut febra musculara la o partida de fotbal... maine as vrea sa merg la un tenis de camp daca am sa gasesc si cu cine :)...plus o gramada de alergatura!

Unknown spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere
35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ameteli .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Anonim spunea...

Hei, am inteles ca suporti mai greu dar....chiar sa nu mai scrii deloc? :(
Macar sa stiu daca a trecut astenia

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

(Va rog frumos sa ma scuzati daca v-am mai trimis acest mesaj )

Trimiteți un comentariu