Un cadou sau Ce inseamna un amestec de inspiratie, intuitie si stiinta de a asculta

sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Am avut intotdeauna dificultati in a alege cadouri, desi, sau mai degraba tocmai fiindca m-am straduit mult. Un cadou de-al meu trebuie sa fie un ceva destul de rar si sa aiba suficienta legatura cu persoana respectiva, sa o reprezinte cumva. Deci nu neaparat chestii practice, ci suprize ludice.
Iar cand pornesti cu pretentiile astea trebuie sa ai fie bani, fie imaginatie si indemanare.
Ori necazul meu e ca nu dispun de nici una din cele doua "in large amounts", cum spune cantecul.
Si-atunci vizitez des magazinele de cadouri, adica sursele de unicate de serie, ca altfel nu le pot spune.
Astazi insa am avut eu insami parte de o lectie aplicata a propriei mele teorii despre a alege un cadou aparte : am primit cadou blogul de fata.
Acum nu-mi ramane decat sa ma dumiresc eu cum imi incadrez cadoul primit incat sa rimeze cu restul decorului si cu atmosfera.
Daca ma gandesc acum, nici nu-i o idee chiar rea de cadou : e si personalizat, e si neobisnuit. Daca adaug si faptul ca e genul de cadou care te scoate din amorteala si te pune la munca, chiar nu-i o idee rea deloc.
Nu stiu daca poate folosi cuiva sugestia asta, dar cel putin stiti sigur ca un astfel de cadou nu poate fi dat mai departe.
Iar daca totusi nu va foloseste ideea asta si cautati o solutie mai inspirata, cu atat mai bine, urmati indemnul din (alt) cantec : let your mind do the walking !

2 comentarii:

Unknown spunea...

Neata Mihaela! Ma bucur tare mult ca in sfarsit se pot bucura mult mai multe persoane de stilul tau remarcabil de a scrie! Nu prea inteleg faza cu profilul, e prima oara cand postez comentariu pe un blog. Vad ca mi-a luat implicit adresa de serviciu....

p.s. Sunt Dana :)

Mihaeladm spunea...

Multumesc Dana. :) Imi dadusem seama ca esti tu , cine altcineva sa zica o vorba frumoasa despre mine ? :)
Altminteri , la faze cu profil , logari si postari , eu insami ma chinui inca sa ma autentific aici ! :))

Trimiteți un comentariu