Monster high - jocuri online pentru copii și adulți

miercuri, 3 decembrie 2014

Încep să devin fan jocuri online. Și nu mă refer aici la jocurile mai deosebite de pe facebook (unele dintre ele sunt interesante, cel puțin alea pe care le joc eu) ci la cele pe care le găsești pe site-uri dedicate. Jocurile simple care îți dezvoltă agilitatea, abilitățile de toate felurile, și uneori îți mănâncă zilele din cauza dificultății. Acele jocuri mi-au captat atenția în ultima vreme. Nu mă joc online chiar joculețe tip dress up (deși m-am prostit puțin și cu acelea) ci mă delectez din seria jocurilor Monster High http://www.xjocuri.com/jocuri-monster-high.html. Sunt jocuri care se încarcă repede și nu durează prea mult. Dar trecerea nivelelor, mă ține în priză și parcă aș mai da drumul la un joc, la un nivel, la un record doborât.


Jocurile pentru copii încă mă mai antrenează


Mereu mi-a plăcut să încerc jocuri noi. Nu m-am plictisit niciodată să mă joc. Încă mai am jocuri preferate din perioada copilăriei pe care le mai joc. Unele dintre ele nu mai funcționează pe laptopul meu. Cică nu au fost realizate pentru astfel de dispozitive avansate. Nu înțeleg prea bine chestiile astea tehnice, așa că nu-mi mai pun multe întrebări și trec la joacă/ Printre joculețele Disney cu Hannah Montana sau supercățelul Bolt, mai deschid uneori și un joc cu Ben 10 și-l pun pe Ben să treacă prin diferite aventuri. Bat recorduri, trec nivel după nivel și mă destresez după o zi de serviciu.
Nu mă mai înțeleg uneori cu nepoata care vine peste mine să se joace și ea. Trebuie să o las, pentru că la urma urmei, sunt jocuri mai degrabă potrivite vârstei ei.

Și acum că v-am împărtășit ultima mea nebunie nevinovată, mă întorc la jocul meu întrerupt. Poate bat recordul personal data viitoare.

1 comentarii:

decenu spunea...

Exista programe de simulare a sistemelor de operare vechi cu care poti juca ceea ce jucai pe vremuri.

Trimiteți un comentariu