De ce iti inchide Google contul

vineri, 7 octombrie 2011

Săptămâna asta mi-a fost bizară foc, cu chestii la care m-am aşteptat şi nu s-au întâmplat, iar apoi reversul situaţiei ăsteia.

Una din păţanii a fost faptul că m-am trezit cu contul de gmail suspendat.

Îmi cer scuze celor care le-a apărut în statistici link dispărut de pe blogul meu, eu nu am şters nici un link, doar că zelist probabil a contorizat fix când contul meu a stat în stare de suspendare.
Voi reîncărca fiecare link, exact aşa cum mi-a sugerat Nice, pentru a fi sigură că nu va mai fi nici o problemă cu ele.

M-am pomenit însă zilele trecute că nu îmi mai pot afişa nici contul de gmail, nici blogul, nimic.
Când încercam să mă loghez îmi apărea un textuleţ pe care iniţial l-am crezut o glumă :
'am depistat activităţi suspecte pe contul dvs, aşa că momentan e suspendat' sau ceva de genul ăsta.

Faza cu activităţi suspecte m-a enervat. Iar eu îs calmă de fel, deci tre' să faci o mare porcărie să mă enervezi. 
Eu îmi foloseam contul de pe google pentru a trimite şi primi mail-uri, pentru a citi blogurile la care sunt abonată şi pentru a scrie pe bloguşorul ăsta (pe care îl credeam al meu). Din câte se pare însă astea sunt suspecte pentru gmail, g-reader, respectiv blogspot.

Activităţi suspecte deci. Zău, poate mă lămureşte cineva, fiindcă pentru mine singurul gând la care m-a putut duce anunţul ăsta a fost o imagine cu 'un elefant se legăna pe o pânză de google'... O fi trecut vreo ceată întreagă de elefanţi pe contul meu de google !

4 comentarii:

mihaeladr spunea...

Si cum, si-a revenit singur sau i-ai contactat pe cei de la Google?

Pato Basil spunea...

e posibil sa fi incercat cineva sa-ti sparga... contul si ca autoaparare eu ti l-au suspendat pentru scurta vreme ca atunci cand vei folosi parola corecta sa mearga. si sa nu mai incerce alte parole gresite!

aditza spunea...

Chiar constatasem si eu problema si vroiam sa te intreb ce s-a intamplat. Eu te stiu suspecta de unele lucruri, dar nu in online. Totusi care a fost rezolvarea problemei ?

Mircea Vladut spunea...

Si mie mi se pare ca esti cam suspecta... insa si eu sunt suspect pentru cei de la wordpress. Joi nu am putut scrie sau salva nici un articol, insa abia vineri am observat ca eram SUSPECT pentru niscaiva continut care nu le placea. Am mai patit chestii de astea, chiar mai grave, cand mi-au suspendat blogul in totalitate, insa, dupa ce le-am scris, au rezolvat problema.
Insa acum, ultima data, si-au cerut scuze si au spus ca SISTEMUL nu ar fi trebuit sa faca asa ceva. Deci am tras concluzia ca au un sistem soft automat de protectie, care mai sufla din cand in cand si in iaurt. Asa ca nu trebuie sa te superi. Se protejeaza si ei de atacuri.

Trimiteți un comentariu