Sa nu mai aud de critici catre bugetari

duminică, 8 ianuarie 2012

Există o serie de bugetari năpăstuiţi ca vai de mama lor, şi cu salarii şi cu respect şi cu program.
Da' lumea în general alege să-i invidieze şi să-i înjure.

No poftim de-un exemplu, să vă mai echilibraţi perspectivele despre cât de uşor e la stat.

La biblioteca judeţeană 'Nicolae Iorga' -despre care merită să mai scriu- doamnele nu au avut liber decât fix zilele declarate sărbători legale.
Iar ca favor ... sămbătâ, pe 24 decembrie (deci ajunul Crăciunului), li s-a permis să plece la orele 11 în loc de 13 !
Vineri, pe 23, au avut program absolut normal, în vreme ce tot oraşul duhnea de lume la cumpărături.

În schimb, la o altă bibliotecă ne-bugetară din Ploieşti, vacanţa de iarnă a început pe 22 decembrie şi se va sfârşi mâine, pe 9 ianuarie.
Să vă când am să ajung şi eu să returnez cărţile ...

Ideea ar fi să nu mai judecăm pripit şi în aceeaşi oală toate categoriile de bugetari, că m-am săturat să se vorbească de lenea şi salariile lor grozav de mari !

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ma jur ca n-am auzit niciodata pe cineva sa invidieze o bibliotecara! De injurat aia da, pana si eu am pacatuit cu asta (prea-s bibliotecarele mai catolice ca maicutele :D), dar de invidiat asta-i o premiera! Zi si mie cine a zis???
Vladimir

Mihaeladm spunea...

:)) da, asta cu "catolicismul" bibliotecarelor e adevarata - pana si eu, cetatean model, am fost pe lista "neagra" la biblioteca, am primit citatie acasa (ssssttt!)
(ca in Seinfeld, daca stii episodul) :)
Insa Vladimir, vad ca nu esti f familiarizat cu invidia la romani - e sentiment de baza. :) Ideea multora e de genul "si asa bibliotecara aia isi primeste banii degeaba, ca nu face nimic toata ziua, sta si tricoteaza si primeste bani din taxele mele". Discursuri din astea ...

Trimiteți un comentariu