Mai lipsesc si azi de pe bloguri

duminică, 29 iulie 2012

Pentru că, da, am fost să votez.

Şi pentru că seara mi-o voi ocupa exclusiv căutînd să-mi conturez o ofertă de cărţi de pe net.
Vreau să-mi comand câteva titluri ale unui autor drag mie, Amos Oz.
Bătaia de cap vine din faptul că fiecare magazin virtual oferă reduceri altor titluri şi va trebui să pierd ceva timp calculînd diverse variante de titluri pentru a vedea care e site-ul ce îmi oferă cea mai mare reducere pentru întreaga mea comandă.

Ne regăsim de mâine pe aceleaşi bloguri, probabil pe aceeaşi caniculă, cu acelaşi zâmbet. E clar.
Dar voi cât timp pierdeţi oare când vă comandaţi cărţi?
Navigaţi câteva ore printre titluri şi preţuri, la fel ca mine?

10 comentarii:

Cojo spunea...

Eu comand cel mai mult de aici http://bit.ly/NPjUHs sau de aici http://bit.ly/O9NwAN

Mai am de rezervă şi http://bit.ly/MUXmEE , http://bit.ly/JrrUKH , http://bit.ly/MUXrbr , http://bit.ly/O9NNns , http://bit.ly/MUXt2X sau http://bit.ly/OvSVzZ

Alina Fumm spunea...

Eu imi comand carti de pe siteuri ca buybooks.ro, librarie.carturesti.ro si elefant.ro, si nu am probleme cand comand vreo carte, pentru ca sunt constienta ca se aduna si costul transportului. Care duce undeva la 10 lei, de obicei. Ar fi mult mai convenabil sa le cumpar direct din librarii, dar cum nu am mereu drum pe-acolo, sau timp sa casc gura la atatea carti interesante, prefer sa aplic metoda clickurilor pe site, si dupa 5-6 zile, sa imi ridic coletul de la posta. O data la o anumita perioada de timp, apar cupoanele de reducere, dar tot cam la acelasi pret ramane...
Avand in vedere ca e vacanta, si acum pot citi orice, pentru ca am timp destul, ma simt ca in rai! :)
Te salut, ne mai scriem/citim pe mail!

Alina

Claudius spunea...

Pe Elefant.ro, din ce-am vazut, sunt preturi f bune, mai mici decat la Bookfest, de pilda. Trebuie doar sa ai rabdare sa fie cuprins in vreo promotie titlul dorit! Dar au multe promotii si mii de titluri reduse! N-am cumparat inca de la ei, sa-ti pot spune cum livreaza, dar n-am auzit sa fie probleme!

Mihaeladm spunea...

Cojo, chiar nu luam in calcul emag pentru comertul cu carti! E de vazut daca au si promotii, intr-adevar!

Mihaeladm spunea...

Alina, de pe carturesti n-am cumparat niciodata. In schimb am stat o data vreo 2 ore in Carturesti-ul cel mare din Bucuresti - pentru cei cu inima slaba e un loc pe care nu il recomand. ;) Au niste albume, sa tot innoptezi acolo! :)

Mihaeladm spunea...

Da, Claudius : elefant.ro mi-a atras atentia acum 3 zile. Am vazut promotii de 30%, cred ca sunt cele mai mari din ce am vazut pana acum.
Azi deja au scazut la 25%,
deci trebuie verificat mereu, ca la bursa. :)
La Bookfest n-am mai fost in ultimii ani. M-as fi ofticat langa prea multe carti - stiu ca ultima oara cand am mers promotiile nu mai erau deloc atractive si mai dadeam si banii pe drum.

Claudius spunea...

Au si de 80 la suta reduceri, vezi ca au si criteriul asta la ordonarea rezultatelor, cel al discounturilor! :)

Mihaeladm spunea...

Claudius, multumesc, in zapaceala mea nici n-am avut timp sa vad ca au reduceri de pana la 80% : m-am aruncat asupra a 2 francezi, ai mei sunt. :) Ii astept saptamana viitoare, si i-am luat cu doar 10 roni. :)
Multumesc pentru pont!

Unknown spunea...

Librărie online din Ploieşti http://www.cartidiverse.ro cu "magazin" la tarabele din centru.

Mihaeladm spunea...

Oho, Cojo! Ai atins un subiect trist - tabarele din centru. Am mers acum o luna de zile sa-mi cumpar un dictionar si nu prea am mai gasit decat anticarii, m-a intristat sa vad ca mai dispare o sursa de carte din Ploiesti.
Buni si anticarii insa, mie imi sunt de folos!
Am gasit o carte ce ma intereseaza pe site-ul lasat de tine, multumesc! :)

Trimiteți un comentariu