Vreau solutii, vreau idei, vreau vreau vreau

marți, 23 octombrie 2012

Astăzi am avut conferinţă de presă.
Pentru concertele pe care am să le am la anul.

Normal că nu-s concertele mele, ci ale băieţilor.
Dacă nu ştiţi despre ce băieţi e vorba atunci e clar că sunteţi pe la mine pentru prima oară.

Bun, deci Depeche vor ajunge şi la noi la anul, pe marea arenă. 15 mai 2013 e data.
Al treispezecelea e albumul.
Problema e că eu vreau încă un concert. Cel puţin încă unul.

Mi-aş dori mult Praga. Şi pentru oraş, şi pentru că se nimereşte într-o perioadă potrivită pentru mine.
Am petrecut toată după-amiaza căutînd şi comparînd preţuri.
Numai că drumul până la Praga e indecent de scump. Habar n-aveam!

Alte soluţii aveţi?
Voi cum mergeţi prin Europa asta mai nepariziană, asta în care nu s-a auzit de zboruri low-cost?

Vă urez o săptămână la fel de ca pe ace precum e a mea, garantează prospeţimea tenului.



15 comentarii:

Radu spunea...

Și eu mă uitam recent pe niște zboruri, tot prin Europa, și am constat că n-am bani... că e mult mai scump decât credeam, așa că las ideea deoparte :P și de banii ăia mai bine mă întrețin o lună :D (give or take a week or two)

Rudolph Aspirant spunea...

Nu stiu daca merge si din Romania, sau daca obisnuiesti sa cumperi on line, dar am gasit tur retur Otopeni-Praga cu Czech Airlines, cu cca 170 de Euro, luate cu 3 sapt inainte, care nu stiu daca e ieftin si convenabil sau nu, pe acest website, http://www.skyscanner.no/

coco spunea...

eu o sa ma multumesc cu Andrea Bocelli la Constanta !

rca-activ spunea...

Stiu ca erau niste oferte de la Czech Airlines, ceva de genul 200-250 euro avionul dus-intors + 2 nopti de cazare / persoana. Nu stun sigur daca mai sunt valabile. In rest, trenul este foarte scump si dureaza mult pana ajungi. Cu masina mai este o varianta, dar destul de obositor, mai ales prin Romania.

blender moulinex spunea...

Incearca pe site-uri si forumuri de couch surfing. De obicei gasesti acolo oferte de care nici nu ai auzit, la preturi mai mult decat decente. Eu am o amica care a plecat in roma cu avionu cu 30 de euro dus intors, si tot asa a prins oferta

coolnewz/Ratatouille spunea...

eu nu sunt prima data, dar tot nu stiu cine-s baietii!

Anonim spunea...

Exista un site cu oferte. Daca-ti iei biletele cu mult timp inainte, poti gasi ceva deosebit de avantajos. De exemplu, noi am fost in Malta (dus-intors), trei persoane, cu mai putin de 700 euro total si biletele au fost luate doar cu vreo doua luni inainte.

Nice spunea...

Am vorbit sa mergem in Praga cu autocarul. Eu cu colegele de la serviciu. Ne-am gasit toate ca adoram acest oras. La primavara evident. Cu avionul e prea scump, nu ne permitem. :P Indecent de scump...vorba ta. :D :(

operatii estetice pret spunea...

De abia astept Depeche :D! La RHCP mi-am luat bilet la inceputul anului, pentru ca am zis ca se dau in maxim 1 luna. Nu a fost asa, dar tot aveam bilet cu mult inainte :D si la Depeche o sa-mi iau dinainte, dar vin si cei de la SHM, nu sunt in aceeasi arie, chiar nu au nicio treaba, dar si la ei vreau sa ajung!

Anonim spunea...

Habar nu am- eu inca nu-mi pot face planuri pentru la anul din pacate dar cu zborurile low cost si cu cazarea nu ai iesi mai ieftin cu....Germania?

Yamasha spunea...

Eu abia merg la artistii internationali care vin in Romania, dar sa ma duc sa-i caut prin Europa...

vienela spunea...

Eu chiar nu mi-as cheltui banii plimbandu-ma prin Europa in cautarea artistilor preferati. Poate pentru Fabrizio Moro as face un asemenea gest, daca mi-as permite. ;)

incognito spunea...

Bună, Mihaela! Sper că îți amintești de mine :) (sau că îți dai seama cine sunt mai degrabă).
Eu nu o să pot ajunge la concertul din București pentru că nu voi fi în țară - și asta e o dramă pentru mine -, dar nu pot trăi cu gândul că nu îi văd nici turneul acesta... așa că voi face tot posibilul să merg în Paris. Sper ca soarta să-mi fie favorabilă!

masini sh tulcea spunea...

Am vazut unele oferte si pe site-urile de cupoane, si in felul asta rezolvi mai multe probleme cum ar fi transport, cazare etc.

Cartusel spunea...

Imi e greu sa ajung si la cei de aici

Trimiteți un comentariu