Fetele cuminti isi fac singure cadouri. Si-apoi se lauda cu ele!

duminică, 29 decembrie 2013

Cum Moşul la care-s eu arondată (bănuiesc că şi la Moşi e ca la medicul de familie, tre' să fie un soi de împărţire pe cartiere) spuneam aşadar cum Moşul  suferă de Alzheimer de ani de zile, anul ăsta am decis să-mi trimit mie o scrisoare, apoi să judec dacă am fost cuminte şi-n fine să-mi fac sau nu cadoul dorit.

Scrisoarea o trimisesem pentru un album anume.
La punerea în balanţă a rezultat că am fost suficient de merituoasă anul ăsta pentru cadoul cerut.

La punerea în practică însă ... până să ajung la magazinul cu muzică am ajuns, deloc întâmplător bănuiesc, într-un alt magazin.
Şi aşa am primit de Crăciunul ăsta tocmai cadoul pe care îl tot cerusem de 2 ani de zile !
Îl vedeţi expus mai jos, în toată splendoarea lui.
Fiindcă ştiu că am aceeaşi pasiune pentru papetării ca şi Rudolph cred că cel puţin o persoană va admira cadoul pe care mi l-am făcut, chiar dacă nu i-o fi pe plac The Hobbit şi An Unexpected Journey.

E drept, am mai primit apoi un cadou. Chiar un cadou, adică din sfera celor neaşteptate. De la un om care e chiar ca Moşul, nu pricepi de ce îţi oferă un cadou : vine, îţi oferă cadoul şi pleacă. Dar şi când îl oferă ! Adică acum practic mi-a oferit un castel, rochii, un vin ales - toate's ascunse acum chiar în biblioraftul pe care mi l-am cumpărat din vreme, ca domnul Goe. Problema cu oamenii ăştia e că mai întâi îţi oferă o lume întreagă, pentru ca a doua zi să dea cu piciorul în tot globul tău pământesc, doar fotbalul e sportul rege.

ps.  să mai spun că de-abia aştept vara sau se poate citi clar din imagini ce-mi poftesc mie tălpile ?



3 comentarii:

coco spunea...

sper sa ajungi unde iti poftesc talpile...si eu vreau :)

Rudolph Aspirant spunea...

O sa ajung sa-mi fac impresia ca toti cei cuminti, atat fete cat si baieti, admira acest film, The Hobbit: An Unexpected Journey, pt ca, zau, toti cu care am vorbit eu si si-au manifestat entuziasmul pt filmul asta erau de tip cuminte. De la aia mai zbantuitii nu am auzit atatea laude pt acest film ! Eu nu m-am decis inca daca sa-l vad sau nu pt ca eu, sincer, am cam adormit la Lord of the Rings, (desi am remarcat ca alea au placut sau i-au enervat in egala masura atat pe unii cuminti cat si unii nu asa de cuminti), nici nu am citit cartile pe care se bazeaza filmele pt a avea cat de cat idee despre ce e povestea asta, insa totusi asa ca principiu eu doresc asa la nivel de ideal sa fiu minim necesar de cuminte, daca nu chiar ssa de super-cuminte ca aia care au vazut filmul asta de minim 2 ori, asa ca poate o sa incerc sa-l vad si eu...

coolnewz spunea...

eu cred ca talpile iti poftesc la nisip brazilian. Nu?!
la multi ani! :)

Trimiteți un comentariu