La Sinaia m-as vrea acum

vineri, 14 octombrie 2011

Ufff, vreau la munte cu atâta poftă de parcă ar fi cald şi bine afară.

Ba chiar mă gândeam zilele astea, cu frigul de afară, cum o mai fi oare în Vila de vânzare 'Cutare' din Sinaia, că la ei era frig bine încă din septembie, iar căldură nu se dădea. Nah, casă veche din celea ce-mi plac mie, camere spaţioase cu tavanul înalt, de-ţi dau impresia ori că eşti prinţesă într-un palat, ori pitic într-o casă de uriaşi.

Eh, şi cum am dat eu de stres săptămâna asta, la mine remediul e în dor de ducă, de fapt în plecare către munte, dacă prin străinătăţuri nu-s posibilităţi.
Cu cât cresc frustrările şi anxietăţile în mine, cu atât mai mult simt nevoia organică de munte. Nu-i de mirare deci reacţia mea prin zilele astea.

Ei, şi-n contextul ăsta, dimineaţă tocmai ce aud la Wyl fm la ştiri : 'târgul bunătăţilor între 14 şi 16 octombrie la Sinaia'.
În primă fază am crezut că anunţă ceva pentru săptămâna următoare.
Apoi mi-am dat seama şi m-au apucat nervii : apăi acum spun şi ei?, că doară azi deja e 14!

Ei, la târgul bunătăţilor mi-a rămas gândul. Acolo mi-ar fi locul. Adică printre must şi o plăcintă caldă cu mere, unul din mult-poftit-anul-ăsta şi cealaltă din cu-poftă-amintită-din-septembrie-ăsta.

3 comentarii:

Fetita Junglei13 spunea...

Apoi,mergi

Aliceee Traveler spunea...

si eu as vrea la Sinaia daca e rost de bunatati!! must, hmmmm si placinta cu mere, miamiiii

Nice spunea...

Placinta cu mere nu, dar must vreau si eu, cu toate ca am mai baut toamna asta. :P N-am mai fost la munte de o caruta de ani. :(

Trimiteți un comentariu