Nici o sarbatoare fara purici!

duminică, 30 decembrie 2012

Sau fără Puric. La singular. Cu majusculă. Fără Dan Puric.
Trei zile consecutiv, la trei televiziuni diferite, omul a fost intervievat. L-am surprins eu. Că de vizionat nu mai am răbdare pentru el.

Nu-mi amintesc să-l fi auzit vreodată pe Dan Puric spunînd vreo idee personală, vioaie şi sprinţară.
Omul duhneşte a mari-gânditori.

La drept vorbind, Dan Puric şi C.V. Tudor ar trebui studiaţi de către specialiştii în pedagogie din România :
jumătate din puterea lor de memorare şi de citare ar salva o generaţie de la eşecul bacalaureatului.

Acum vreo câţiva ani eram impresionată de seriozitatea lui Dan Puric şi de discursul tău de om cult. Între timp nu mai simt aceeaşi plăcere în plonjarea în puţul cu înţelepciune sforăitoare.

Însă recomand interviurile cu Dan Puric oricărui deprimat :
e suficient să-l auzi vorbind despre românism şi dumnezeire,  că-ţi vine să iei omenirea întreagă de guler pen' că refuză să ne recunoască dreptul nostru de români, trimişi ai lui Dumnezeu pe Pământ să-l salvăm de la pieirea spiritualităţii.

Hai România, Dumnezeu joacă în atac cu Dan Puric!
Şi la mulţi ani, fără vorbe sforăitoare, cu mai multă detaşare şi zâmbet!


5 comentarii:

Rudolph Aspirant spunea...

Ha ! Ha ! Ce coincidenta, ca tocmai acum vreo 2 zile glumisem pe blogul lui Raul Ghiran despre utilitatea d-lui Puric pt a ajuta elevii Romaniei sa ia Bac-ul, (pt ca anterior, cand mai venise vorba despre el, la vremea aia nu-i putusem gasi nici o utilitate specifica asa mai larg sociala, decat poate ca role-model negativ de tip "asa NU" in legatura cu pericolele alcoolismului si a intoxicatiei publice, si ma simteam cam vinovat, ca totusi nu e frumos sa zici ca cineva nu e util social, desi asta nu inseamna nimica, ca nici eu nu ma consider deosebit de util social, si e total OK).

coco spunea...

la multi ani sa fie ! :)

Anonim spunea...

Oamenii se schimba.... unii in rau
Uite, de exemplu, cand "a aparut " Mircea Badea imi placea mult de el. Avea un umor subtil, carisma, sensibilitate , grija fata de public.Acum stiu ca toate astea erau doar niste exprimari ale unui format de post care-i aducea salariul.
Adevaratul Mircea Badea este omul care seamana cu un betiv dezinhibat, nici nu conteaza de care parte a baricadei ar sta. Cel putin, asta e parerea mea

raul rual spunea...

nu mai bine el decat altii?

Unknown spunea...

Cred că te-ai obișnuit cu discursurile lui, iar tu vrei noutate în discurs. Ce-i drept și eu aș da o stare de plictiseală să aud acelaș discurs mereu.

Trimiteți un comentariu