Vecini cu care ma pot mandri.

joi, 4 august 2011

Deschid geamul în după-amiază, măcar să mai fac schimb între praful de-afară şi ăla din cameră.
Şi ce-mi aud urechile din blocul vecin, dat la maxim?

'It Must Have Been Love' a lui Roxette !!

Ce cartier select ! Ce gusturi ! Ce oameni !
Ar fi mers de dansat şi-un 'blues', ca-n copilărie.
Numai o rochiţă roşie precum în clip n-am nici la vârsta asta.

Din simpatie pentru aşa muzici bune i-am oferit şi eu vecinului / vecinei respective mai târziu un cadou drept răspuns - cum a dat la radio (tot Wyl, bravul de el) un 'I Fought the Law and the Law Won', cum am dat şi eu sonorul tare cu geamurile deschise.

Acum îmi dau seama că nu prea rimau cele două cântece, poate vecinul era în dispoziţie amoroasă.
Da' pe de altă parte nici mie nu-mi place siropoşenia de 'It Must Have Been Love', însă are atuul de a-mi aminti de adolescenţă. Deci sper că vecinul/a a apreciat punk-ul meu, să mai dinamizeze un pic mişcările.


Ei, Zodrac, ce spui de aşa armonie între vecini? În Ploieşti. Numai în Ploieşti.

8 comentarii:

Xaara Novack spunea...

Eu am patit intr-un autobuz o chestie amuzanta. Urc si soferul asculta "Gheorghe Gheorghiu - Unde dragoste nu e, nimic nu e".
Wow! Ce tare! - gandeam eu pe moment, in sfarsit un sofer de autobuz care pune niste muzica ascultabila.
Se termina melodia. Si soferul continua playlistul cu o manea. :)) Mi-am scos frumos mp3 playerul din geanta.

Mihaeladm spunea...

Xaara :)) banuiesc ca melodia respectiva se ratacise pur si simplu pe cd-ul omului. Si-mi imaginez soferul indurand si el cu greu Gheorghe Gheorghiu, cam asa cum at fi indurat tu o manea. :)
(sunt nemiloasa cu ascultatorii de manele, desi mi s-a atras atentia ca oamenii respectivi nu asculta NUMAI manele).

Xaara Novack spunea...

Nu am nici cel mai mic dubiu ca paleta lor e mai larga decat un cantec de zgaltait timpanul cu doua versuri cantate intr-una.

Zodrac spunea...

Esti mai norocoasa ca mine daca ai asa vecini. Eu incep sa cred ca e un blestem, peste tot am noroc de vecini "minunati", chiar si in Ploiesti:), poate nu am ales bine zona:)

Lillee spunea...

Chiar ca numai in Ploiesti. Voi sunteti o raritate. Eu nu fac gesturi d'astea. Mi-e frica sa dau muzica un pic mai tare. De exemplu Marylin Manson: sweet dreams. De ce? Pentru ca ar veni replica: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, viata mea... :))

Mihaeladm spunea...

Xaara, da, tu ai dreptate, paleta iubitorilor de manele e mai vasta. Eu nu crezusem asta, dar Am avut si dovada ca nu aveam dreptate sa ii reduc la manele. Si tocmai asta mi s-a si reprosat : atitudinea asta superioara de radicalism in privinta ascultatorilor de manele. (in unele privinte sunt foarte snoaba). :)

Mihaeladm spunea...

Zodrac :)) da, cred ca ai tu ne-noroc la vecini. Cum ar suna o cerinta pentru firmele de impobiliare? : daca nu-mi furnizati vecini de calitate incep sa va cer penalizari pentru locuinta contractata prin firma dvs ! ;)

Mihaeladm spunea...

Lillee ! Sa nu crezi ca n-avem si noi din astia cu viaaataaa loooorrr. Mai ales din masini ne arunca sunete de-astea, noroc ca trec repede. ;)

Trimiteți un comentariu