Un pic de Ciclism cu un detur prin senzualitate

luni, 4 aprilie 2011

Pentru ca blogosfera masculina e preocupata in ultima vreme de asta (Dragos si Waven au ales ciclismul, Bogdan a ramas un aparator al fotbaulului), hop si eu cu un subiect sportiv.

Mai precis despre mentinerea corpului intr-o forma frumoasa mult dupa adolescenta, ba chiar si dupa un cancer.

Am descoperit ieri clipul asta si inca nu ma satur sa-l vad.
E drept, cantecul in sine e magie. Imi placea si originalul, dar varianta asta parca ...
Vocea lui Sheryl e mai mult decat potrivita pe ritmurile astea dozate in respiratii lascive.

Nu, nu sunt intr-o dispozitie romantica, ba chiar un pic din contra, daca nervii pot fi considerati la polul opus al lesinaturilor sentimentale.

Uitati-va insa la clip si spuneti-mi ca exagerez eu cand spun ca femeia asta arata mai bine acum, la 40 de ani, decat arata acum 10 ani.
Si mai spuneti-mi daca e nevoie de mai multe imagini cu corpul unei femei pentru a crea atmosfera aceea incitant senzuala!

Pentru cei care nu vad totusi o legatura prea mare intre subiectul sportiv pe care mi l-am propus si videoclipul cu tipa asta senzationala, e clar : n-ati fost fani Lance Armstrong pe vremea cand era doar cvintuplu castigator al Marii Bucle (pare-mi-se). Altfel ati sti poanta (indoielnica, e drept) care insinua ca rochia galbena a lui Sheryl era facuta din tricourile lui Lance.

p.s.  M-am uitat ieri la ultimii 50 km ai Turului Flandrei. Taaare faina cursa! Despre locuri nu mai spun nimic, eu marea pofticioasa de Franta, Belgie, Luxemburg.
Dar marturisesc ca m-am bucurat de victoria blegianului Nuyens. Sa n'aud de Boonen cumva, deci chiar moralizator finalul lui "cand doi se cearta al treilea castiga". Desi de ravasitul Cancelara mi-a cam parut in imaginile acelea de dupa finish.

11 comentarii:

Bogdan spunea...

Au urcat iar pe Muur Kappel Muur?

Mihaeladm spunea...

dap, foarte haioasa catararea aia. In varf e doar capela aia, de parca ar fi vrut sa scoata duhurile rele din drept-credinciosi si de-aia au construit-o acolo.
Vezi, eu nu retinusem catararea pana anul asta.

waven spunea...

Nu știu eu ce-nseamnă cvintuplu dar LA a căștigat TdF de vreo 7 ori. Atunci, pe vremea când nu chiar toți se dopau :D

Mihaeladm spunea...

vai de mine, Waven, poti sa ma acuzi de multe, dar nu ca n-as sti de cate ori a castigat Lance. :)
Doar ca, pe vremea cand era cu Sheryl, am impresia ca nu ajunsese decat pe la 5 yellow jerseys. Asta era cronologia, nu l-as fi minimalizat eu pe Lance nicicum ! Nu pe Lance !

waven spunea...

6 cel puțin, avea pe când a lăsat-o pe Miss Sheryl să doarmă singurică. La pariu? :D

Mihaeladm spunea...

Nu tin pariul, fiindca intre 5 si 6 am ezitat si eu. :d

Bogdan spunea...

Muur Kappel Muur e orice mai putin haioasa. E grea, criminala, etc. Comparativ cu Cota de Angliru din Spania si cu L'Alpe d'Huez.

aditza spunea...

@ Mihaela - nu e bine sa pariezi de fel, nici macar pe scobitori. Intodeauna exsita cel putin 0,69 % sanse sa gresesti.

Mihaeladm spunea...

Bogdan, te stiu om cu simtul umorului. In masura in care nici unul din noi nu e ciclist, nu se poate sa nu sesizezi ironia acelei capele asezata un varf de deal, in mijlocul lui nicaieri, fiindca in preajma ei nu e nici o locuinta vizibila.
Banuiesc eu ca, pe vremea cand a fost construita, amplasamentul ei fusese unul strategic izolat si dificil de atins. Acum insa asa singurateca precum e, pare doar o mostra de umor belgian.

Waven si Aditza, aveti amandoi dreptate. Iar eu am fost atat de generoasa azi incat sa recunosc asta in varianta in extenso. ;)

Dragos Irimia spunea...

@Mihaeladm - frumos tur al Flandrei. Vine acusica Paris-Roubaix ! :D
@Bogdan - Muur kappel Muur e greu pentru ca are panta mare si e dupa vreo 200 si ceva de km de cursa. Nu il poti compara cu Alp d'Huez, care e cu vreo 12 km si un pic mai lung :)

eduard spunea...

Prefer varianta originală a melodiei :d

Trimiteți un comentariu