O dupa-amiaza aurie de vara

sâmbătă, 28 iulie 2012

Rareori mi se întâmplă să dorm după-amiaza. Ori mi-e rău, ori îs extrem de obosită.
Maică-mea, care e suportera somnului la toate orele, nu mă deranjează niciodată, chit că ştie că noaptea risc să mă transform în secundar perfect de nesomn.

Azi însă, supriză! mă trezeşte maică-mea şi-mi zice 'hai că tre' să îl premieze pe Vinokourov. A luat aurul la ciclism.'
Vino? Vino, dragul de el!
Îl urmărisem în Turul Franţei cu speranţa că are să câştige o etapă, ca să aibă parte de retragerea pe care o merita. M-am întristat când am văzut că n-a câştigat nimic.
Ştiam că participă şi la Olimpiadă dar nu mi-am propus să mă uit fiindcă n-aş fi pariat pe şansele preferatului meu nici măcar mărunţişul pe care nu-l primesc ca rest la cumpărături.

Când colo Vino, cu fibra lui de luptător încrâncenat cu atât mai mult cu cât nu mai are şanse, a câştigat cursa ! Aurul la Olimpiadă ! La vârsta lui !
Numai admiraţie pentru cazacul nostru.

Acum, că am terminat şi cartea pe care o începusem de trei zile (şi despre care am să vorbesc fiindcă e o carte ce-şi merită lectura),
mă retrag să mă odihnesc în continuare, ca să activez şi eu mâine pe bloguri cu energia lui Vino!

6 comentarii:

waven spunea...

Fix la tine m-am gândit când am văzut că pleacă nebunul din evadare. Ce să zic, felicitări, să vă trăiască aurul olimpic :)

Florin Morosan spunea...

Am urmărit și eu o parte din cursa de ciclism ieri, dar nu pe toată pentru că am mai urmărit și celelalte sporturi și cum eu sunt doar unul nu mă puteam împărți la toate ...
Ai o leapșă de la mine ... Dacă nu vrei să o faci nu e nicio problemă. Eu trebuia să nominalizez 11 persoane ...

Mihaeladm spunea...

hihihi, Waven ! Multumesc pentru felicitari, m-am bucurat mai mult pentru Vinokourov decat pentru romanii nostri. Sentimentalismul domina patriotismul, n-ai ce-i face ! ;)

Mihaeladm spunea...

Florin, eu n-am mai ajuns sa urmaresc nimic din Olimpiada pana acum, din lipsa de timp. Sper sa imi fac vreme pentru atletism.
Cat despre leapsa am sa o preiau, desigur, dar nu mai promit ca maine sau miercuri.

Dragos Irimia spunea...

Am văzut cursa. L-a păcălit pe columbian pe final, din experienţă l-a făcut.

Mihaeladm spunea...

Dragos, in sanatatea ta ridic paharul! Maica-mea imi tot zdrentuia bucuria si imi spunea ca l-a platit Vino pe celalalt sa nu sprinteze, ca prea a ramas columbianul fara reactie!
Ai scris aici pentru placerea mea, mai ales ca te stiu si nu spui lucruri din complezenta.

Trimiteți un comentariu