Pe partea de design

joi, 24 iulie 2014

Am invidiat un pic, recunosc, toti oamenii care au cate un talent innascut sau dobandit. Inca ii mai invidiez. Nu stiu exact de ce, dar ma uit destul la ciudat la ei, desi le apreciez munca, nu pot spune nu. Totusi cand vad niste artisti facand lucruri minunate, care mie nici macar nu-mi ies nici pe departe, ma enervez pe mine si pe mama natura ca nu m-a inzestrat cu niciun talent artistic. Si imi place si mie sa cant, desi nu am voce, si sa pictez, desi nu-mi iese mai nimic, si sa dansez, desi sunt paralel. Dar altii se descurca de minune cand vine vorba de talentul pus in practica. Ba chiar mai si castiga bani facand ceea ce le place.

Pe partea de design ambalaj de exemplu sunt niste oameni la 3dartstudio care fac o treaba de milioa,ne. Si se vede de cum intri pe pagina lor de prezentare. Pe langa faptul ca au un site bine pus la punct, care le da un aer profesionist, mai au si nume tari pe lista clientilor care au apelat la serviciile lor. Chiar ma uitam ca din serviciile pe care le presteaza au reusit sa-si faca o clientela destul de serioasa. Nume grele de branduri din Romania, care nu se joaca cu firme de mana a doua atunci cand au de pus bazele unui proiect. Astfel in lista lor lunga de clienti apar nume precum Radio ZU, Apa Nova Ploiesti, Stanleybet (pariuri sportive), Tarom, etc. Sunt multe nume importante pe lista lor cu clienti si fiecare presteaza alte activitati. Totusi toate aceste nume de branduri au gasit ceva in comun la 3dartstudio. Cred ca este vorba despre profesionalism. Nu stiu, dar nu cred ca ar fi vorba neaparat de preturi, pentru ca astea oricum se negociaza. Dar oricum, atunci cand un proiect iti iese bine si castigi imagine, nu te mai uiti la bani cu aceeasi atentie pe care o faceai in cazul in care rezultatul nu ar fi fost unul scontat.

Sa va mai spun ce pot face oamenii de la 3dartstudio. Scopul lor este sa creeze branduri. Sa ia proiectele firmelor de la zero si sa le urce pana sus in topuri, acolo unde toata lumea va auzi de ei. Si face asta prin diferite mijloace. Pornind de la logouri, sigle, motto-uri, trecand prin comunicare mass-media, campanii de publicitate si PR si pana la promovarea si managementul online. Toate aceste lucruri sunt esentiale pentru o firma, indiferent ca se afla la inceput sau la sfarsit in activitatea pe care o desfasoara.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu