De unde cumparam piese auto?

vineri, 11 iulie 2014

Pietele online sunt in continua crestere. Se stie ca, in mod normal,intr-un magazin online produsele si serviciile sunt mai ieftine si beneficiaza de promotii mai abitir decat cele din magazinele clasice. Asta pentru ca in astfel de cazuri preturile destinate chiriilor, sunt de obicei inexistente. Si tot de obicei aceste chirii sunt extraordinar de mari si se regasesc de obicei in pretul produselor vandute. Asa ca daca avem alternativa online la cumparaturile mai costisitoare, este bine sa apelam la astfel de magazine. Daca vorbim despre magazine online pentru piese auto trebuie sa luam in calcul o serie de criterii. Astfel ne asiguram ca vom alege cel mai bun magazin, cu cele mai bune piese auto din punct de vedere calitativ, din punct de vedere al preturilor, din punct de vedere al livrarii si al avantajelor oferite de vanzator.
Pe stoauto.ro se comercializeaza piese auto originale pentru marcile de masini Audi, Volkswagen, Seat si Skoda. Magazinul online este unul pus la punct cu o gama larga de piese auto. Toate piesele sunt insotite la vanzare de certificatul de garantie aferent, iar transportul este gratuit pentru cumparaturile ce depasesc un anumit prag.


Cunosc pe cineva care si-a tunat un model vechi de Vw Golf cumparand cateva piese auto de pe acest site. A avut dificultati in gasirea unor piese, dar a completat formularul online cu ajutorul caruia oricine poate face comanda unor piese care nu se gasesc pe site. Asa ca a achizitionat piesele pe comanda si si-a upgradat Golf-ul si la interior, nu numai la exterior. Acum a ajuns sa aiba o mandrete de masina cu care am dat si eu cateva ture. A investit foarte multi bani in ea, dar rezultatul face cu adevarat toti banii. Oricum ar fi cheltuit mai multi bani daca ar fi cumparat piesele din magazine clasice si probabil ar fi alergat mult din magazin in magazin pana sa gaseasca fix piesele de care avea nevoie. Asa ca a facut cea mai buna afacere achizitionand piesele auto din magazinul online.
Ar mai fi bine de stiut ca magazinul online despre care va vorbesc este prezent si pe retelele de socializare importante si tine astfel la curent clientii, cu ofertele si promotiile in curs.
Eu va invit sa luati in calcul achizitiile online din orice domeniu. Acesta este mediul propice al vanzarilor in anii ce vor urma si va castiga rapid teren in fata vanzarilor prin intermediul magazinelor clasice. Desi magazinele clasice nu vir disparea cu totul, numarul acestora in anumite domenii se va reduce la reprezentantele magazinelor online. Acolo oamenii vor putea sa verifice si sa ridice comenzile plasate online in masura in care sunt disponibili sa faca acest lucru. Oricum, in ajutorul comertului online au venit si firmele de curierat care, mai nou, permit deschiderea coletelor la livrare, pentru confruntarea continutului coletului cu comanda plasata pe site. Noi suntem acum intr-o perioada de tranzitie a comertului. Online totul se simplifica si devine mai avantajos. Suntem in generatia care scrie istoria vanzarilor si acest lucru ne va aduce o serie de avantaje. Totul e sa gestionam bine oportunitatile si sa facem cele mai bune alegeri in achizitiile online, bazandu-ne pe recomandari si recenzii ale magazinelor online care nu ne sunt inca familiare la momentul plasarii unei comenzi.

1 comentarii:

coco spunea...

bine de stiut!!!

Trimiteți un comentariu