Poate vreti sa castigati o carte, uite si ocazia

luni, 18 aprilie 2011

Nu stiu cat va impulsioneaza ideea unui castig constand intr-o carte nu mai scumpa de 40 roni, dar eu, cand am citit despre asta, m-am simtit de parca cineva mi-ar fi oferit sutul dorsal de care aveam nevoie pentru a ma mai dinamiza la inceput de saptamana. (Ca stau cam prost la capitolul impulsuri in ultima vreme).

Asa incat va las linkul catre Blogul lui Lillee, cititi la ea ce trebuie sa faceti daca va doriti sa cititi o carte sau sa umpleti un spatiu cam gol de pe birou. Ca nu va pune nimeni pe urma sa povestiti ce ati citit!
Mie mi-a placut ideea concursului, dupa cum se si vede, daca am ales sa ma voluntariez pentru popularizarea unor astfel de initiative. Si implicit a site-ului librariei cu pricina. (Uite ce frumoasa strategie din partea lor, cu doar 40 roni! De invatat tactica!).

3 comentarii:

Lillee spunea...

:)) Eu vreau rezumat, asa ma dau mare ca am citit si eu cartea. :D Cum credeai ca procedez? Doar nu ma credeai pe cuvant, nu? Am eu fata, pardon, scris, de om citit? Sa fim seriosi. :))

Multumesc pentru promovare. :)

Mihaeladm spunea...

:)) buna faza cu rezumatul, dar, Lilee, se vede treaba ca tie nu ti-a spus nimeni cu multa candoare ca isi doreste o anumita colectie a unei anumite edituri, toata colectia, pentru ca "arata foarte frumos in biblioteca".
Eu zic ca e pacat sa excluzi astfel de oameni de la concurs, la urma urmelor nu orice apreciaza valoarea de obiect de decor interior a unei carti ;)
(ce-mi place de mine cand sunt rea :)) )

Lillee spunea...

oooo ba da, cunosc acest specimen ( care, din pacate, nu e pe cale de disparitie ) :)

Trimiteți un comentariu