Snowball fight, holiday feeling, a walk in the park

duminică, 23 ianuarie 2011


Asa a aratat Ploiesti-ul azi dimineata. Eu zic ca frumos.

Am avut parte de doua ore de plimbare prin zapada, vant taios la obraji (ca altceva nu i-am lasat la dispozitie), zapada cazuta din copaci peste capul meu fix cand barfeam eu vremea, zloata pe la traversari si-un pic de viscol.

Am avut si-un moft de a merge pe unde era zapada mai neumblata. Si mi l-am facut. Asa incat pentru prima oara dupa multi ani, din copilarie, am ajuns acasa cu sosetele umede si a trebuit sa-mi plasez cizmele direct sub calorifer. Pana maine se usuca umezeala si se crapa si pielea de atata uscat. Dar cel putin mi-am facut placerea. Ca totusi nu-mi permit sa ma trantesc in zapada. Desi as vrea.

Am avut parte si de-un omulet de zapada cu echipament complet si cu un strop de culoare, ba chiar si cu centura la catarama. Da' nu pot demonstra ca nu mint fiindca n-am acceptul autorului sa ii postez opera. Am doar acceptul de a-l lauda, ca de obicei.

Am avut parte pe drumul de intoarcere, pe la inserat, si de-o iluzie cu sunete de sanie cu clopotei. Era doar viscolul, desi daca vedeti vreo sanie trasa de cai sa-mi ziceti, ma inscriu pentru o plimbare.

Intr-un cuvant, am avut parte de multe azi. Sper ca drept urmare sa nu am parte si de-o raceala. Sa nu ma intrebati apoi de la ce mi s-a tras.
Voua cum v-o fi fost zilele astea?

p.s. daca titlul vi s-a parut foarte dulceag in formulez si in romana : Tablou de iarna ploiesteana - romantism si caini vagabonzi.

2 comentarii:

aditza spunea...

Eu dau acceptul tuturor cand vine vorba de poze. La fel ca acceptul pe facebook,deci nu mai opri imaginile de la vizionare. Ceea ce creez eu se numeste arta si ca atare merita vazuta. Ce modest a sunat asta :P

Mihaeladm spunea...

Bine ca esti modest macar, ca altfel, la cate calitati ai ... :)

Trimiteți un comentariu