Sunt singura care nu intelege ce e si ce vrea Twitter?

duminică, 23 ianuarie 2011

De felul meu nu le am cu concizia. Asa incat daca vine vorba de mess dau din colt in colt, desi cf? brb sau te poop pot sa scriu si eu.

Insa Twitter-ul zau daca il inteleg.
Ma simt si destul de nasol marturisind ca nivelul meu de inteligenta nu atinge pragul ciripelilor.

Ieri seara m-am uitat din nou la Stapanul Inelelor si ah, norocul de a gasi pe cineva asemeni tie ! Brusc m-am simtit mangaiata in inadaptabilitatea mea de a spune lucruri concis : in lumea entilor m-as simti ca pisica pe sifonier.

In momentul Divanului, Arbore-barbos rosteste ideea ce ce imi poate servi drept motto : "And we never say anything unless it is worth taking a long time to say".
Asa ca, dupa cf si inainte sa va poopati mai spuneti si cate ceva care sa merite timpul de a fi spus !

8 comentarii:

mihaeladr spunea...

Eu n-am avut curiozitatea de a intra pe Twitter. Pe clasicul mess nu prea stau decat cand ma solicita cineva care nu e in tara. Iar pe "feisbuc" am inceput in ultimul timp sa mai postez ceea ce imi place. Nu inteleg prieteniile de pe facebook. Ce am eu in comun cu unii care imi "cer prietenia" si nu vorbesc niciodata. De aceea pentru mine baza ramane blogul.

Mihaeladm spunea...

la mine blogul n-a apucat sa devina atat de important, insa mail-ul ramane o modalitate de comunicare destul de consistenta. Cat despre facebook, de multe ori e singura modalitate de a pastra legatura cu prieteni care nu mai au timp/placere sa comunice altfel. Insa noi oameni interesanti se pot gasi si pe facebook, tocmai pornind de la niste afinitati comune. Mai sunt si astfel de cazuri norocoase.

brighty spunea...

facebook imi este de departe cel mai util inclusiv pt comunicare imediata cu cei apropiati; urmeaza mailul si atasamentul sau numit chat mail.

am renuntat de mult timp la messenger iar de blog si twitter n-as avea timp deocamdata (si nici nu-mi folosesc)

Mihaeladm spunea...

Brighty,
eu de mai bine de o luna sunt disparuta de pe facebook - nu imi mai functioneaza.
La inceput am crezuut ca o sa imi simta cineva lipsa. Apoi m-am lamurit, lumea merge inainte si fara prezenta mea acolo. :)
Si asa m-am lecuit si de dependenta de facebook. :)

brighty spunea...

@Mihaeladm: eeeiiii... cum poti spune ca nu-ti simte nimeni lipsa pe facebook?! :P :) mai mult ca sigur ca se gandeste lumea de acolo si la tine, ca ai cam disparut de ceva vreme... dar nah, acu' n-or infiinta grupuri si cauze de aducere inapoi a Mihaelei pe facebook ;))
(poate reusesti tu cumva sa faci fb sa functioneze ;)... )

Mihaeladm spunea...

hihihi, tu stii ca ai dreptate ? O cauza "bring back DM in Romania and Mihaela on fb". Cel putin m-ar distra. Tii minte reluarea de prin anii '90 a unui cantec Smokie care se scria "Who the X is Alice?" :) Cam asa si cauza mea pe fb :)

aditza spunea...

Deci sa vina cineva cu ceva mai ontopic decat offtopicul de aici. Ma refer la ontopicul cu privire la titlu si nu la continut. Deci twitterul e o chestie care a prins bine in USA la fel ca tot felul de alte porcarii. Si daca a prins bine la ei , a ajuns si pe la noi. Eu am cont acolo si chiar si cativa prieteni, am scris si cateva micromesaje,dar tot nu-i vad rostul. Asadar e o chestie comerciala de pe urma careia castiga cativa indivizi destepti si norocosi. Despre colosul facebook nici nu mai vorbesc. Alti baieti destepti si acolo. Ahh ce as vrea sa fiu in locul lor.

Mihaeladm spunea...

Aditza, ontopicurile devin offtopicuri pe masura ce progreseaza discutia, la fel ca in viata.
Lui fb ii vad utilitatea, Twitter-ului insa deloc - nu comunica nimic, nu afli nimic de acolo.
Eu una nu pricep nici cum functioneaza, dar nici nu mi-am facut o provocare intelectuala din site-ul asta.
E bine ca suntem macar 2 care il consideram o porcarie. Si E bine ca macar o persoana din astea 2 nu si-a facut cont daca tot il considera porcarie. :P

Trimiteți un comentariu