Ce primesti pentru fidelitate

vineri, 23 decembrie 2011

De câteva zile tot primeam un apel pe zi de la un număr necunoscut.
Eu am şi aşa o relaţie năbădăioasă cu telefonul, dar la numere necunoscute nu prea răspund.
Iar săptămâna asta a fost de-aşa natură că n-am putut răspunde nici măcar numerelor cunoscute, oricum.

În cele din urmă, pişcată de curiozitate, am sunat eu la numărul respectiv, să văd ce tot insistă atât.
Mi-a răspuns un robot : 'nici un asistent Orange nu vă poate prelua în acest moment dar ...'.

Ok, mi-am zis. Deci e Orange-ul la celălalt capăt al nimicului.

Însă de-aici am început să mă neliniştesc : 'oare nu mi-oi fi plătit factura?', 'dacă îmi taie telefonul?', că şi aşa îl ţin eu mai degeaba, dar să mi-l oprească ei ...

Azi au sunat din nou.
'Pentru că sunteţi un client fidel Orange vă ofertă un pachet de servicii la preţ special ...'.

Ah bon! deci eu, care rezum mereu aiurea lucrurile, am înţeles aşa : dacă eşti fidel, societatea noastră de azi se îndrăgosteşte de portofelul tău şi vrea să-ţi mai bage un pic mâna în el.

Orange, stai calm !, îţi rămân fidelă, da' dă jos vorbăria aia ipocrită, că nu-mi plac vorbele mieroase, mai bine zi că, la cum ştiu eu să plătesc cu atâta graţie, vrei nişte bani în plus de la mine.

p.s. poate mă abonez la oferta lor specială de net şi pe urmă constat că n-are viteză, mai pică sau alte cele.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Asa fac toti:-j. Nesimtiti. Platesti o caruta de bani la abonament cand colo, la cartela ai marea cu sarea. Abonamentele sunt o metoda usoara prin care suntem furati:)

Rudolph Aspirant spunea...

Eu doar doresc sa spun ca personal am recomandat pe The Chronicle boicotarea firmei Orange in aprilie 2011 in mod recunoscut total isteric, insa, dupa parerea mea chiar just...desi nu cred ca mai exista postul ala ca normal ca a fost sters ca era cam aiurea, insa parerea de baza proasta despre compania Orange ca fiind o companie cu comportament NEETIC atat social, cat si profesional, NU mi-am schimbat-o. Ba recent am primit informatii credibile care m-au facut sa imi formulez impresia ca nu e o companie numai neetica, care poate nu conteaza pt amulti altii, (desi, IMHO, EXISTA si o etrica profesionala de business de care trebuie tinut cont), dar este si o companie incompetenta profesional, ceea ce e mult mai concret si direct detrimental pt eventualii ei clienti.

Trimiteți un comentariu