Noi de ce n-avem asa ceva in Ploiesti?

luni, 2 iulie 2012

Adică un simplu centru de închiriere de biciclete.
Privesc ca nesăturata de Franţa  Le Tour şi asta îmi declanşează o poftă bună de pedalat, fie şi în absenţa drumurilor mărginite de castele.

Ştiu că există mai multe astfel de centre în Bucureşti, dar nu prea mi-e la îndemână să iau trenul două ore ca să mă plimb alte două ore cu bicicleta.
Nu cred că ar fi prea greu de organizat o astfel de facilitate şi nici nu cred că s-ar dovedi inutilă pentru un oraş precum al nostru.

Am auzit că urmează să se deschidă anul ăsta în Ploieşti cel mai mare mall din sud-estul nu ştiu cui, poate fi şi al galaxiei că tot atât mă gâdilă vestea.
O să avem deci o alternativă (plătită chiar) la amorţitul fundului în fotoliul de-acasă şi încă vreo câteva locuri unde să nu avem ce bani cheltui.

Din moment ce economia României nu mai atârnă decât în comerţ atunci bine şi cu noul mall.
Dar ceva mai natural? Mai sănătos adică (şi nu doar pentru sănătatea organismului).

3 comentarii:

Unknown spunea...

Din închiriatul bicicletelor nu se câştigă nimic ... pe când din mall-uri ...

Mihaeladm spunea...

asa e, Bogdan. Din inchiriat de biciclete nu se prea castiga mai nimic, dar nici nu se investeste mult. n-ar saraci Primaria din initiativa asta.

vienela spunea...

Au bloggerii ploiesteni biciclete, trebuie doar sa negociem cu ei. Cand am spus ca as participa la kilometrul verde, dar nu am cu ce, mi-au gasit trei biciclete. Iesim intr-o seara la plimbare pe la Sala, daca accepta sa ni le imprumute?

Trimiteți un comentariu