Stari de spirit in functie de vreme

luni, 28 iulie 2014

Nu stiu cui i se mai intampla, dar mie mie se intampla foarte des sa am stari ciudate din cauza vremii de afara. Nu ma refer la dureri sau stari de rau, ci la o dispozitie proasta. De exemplu daca ploua o zi intreaga, nici ca imi vine sa ies din casa, oricare ar fi activitatea si importanta acesteia. Daca e soare si foarte frumos iar eu intru de serviciu, iar ma simt aiurea si as vrea sa fiu liber indiferent daca am sau nu ceva notabil de facut. Daca viscoleste este deja apocalipsa in mintea mea. Pe langa vremea urata pe care o aduce viscolul, mi-e groaza si de frigul patrunzator.

Nu stiu cat de tare ar trebui sa ne influenteze vremea de afara starea de spirit, dar in cazul meu are un rol deosebit de important, dupa cum v-am descris ceva mai sus. Poate ca sunt eu defect, dar asa functionez.



Voua vi se intampla sa aveti diferite stari strans legate de vremea de afara?

3 comentarii:

Rudolph Aspirant spunea...

Eu nu am remarcat ca as fi meteosensibil, insa sunt cam sensibil la anturajul de persoane. Zau, nu mai rezist si intreb, desi sper sa nu te simti neapreciat, ca vad ca te chinui in mod chiar constiincios sa scrii advertoriale interesante, totusi unde e MihaelaDM si ce cauti tu pe blogul ei ?

aditza spunea...

Rudolph, am observat ca nu iti merge la inima prezenta mea aici. Eu sunt cel care a ajutat-o pe MihaelaDM sa deschida acest blog, dar ea e cea care mi-a facut contactul cu alti bloggeri din Ploiesti. Blogul este in continuare al ei si va reveni probabil prin toamna, atunci cand spune ea ca-si va repara calculatorul. Pana atunci voi mai profita de lipsa ei si voi mai scrie din cand in cand pentru ca am acceptul ei.

b.d. spunea...

@aditza,
si eu eram ingrijorata, nu intelegeam motivul lipsei lui Mihaela.

Deoarece nu am nici o posibilitate sa o conectez, transmite-i te rog toate gandurile mele bune.

La fel si tie, succes in tot ce vei intreprinde :)

Trimiteți un comentariu