Cosulete cu cadouri

vineri, 25 iulie 2014

Pentru cosulete cadou apasati tasta 1. Cam asta ar trebui sa fie mesajul pe care directorii de companii, patronii, sefii, etc, ar trebui sa-l auda in perioada sarbatorilor de Craciun, atunci cand formeaza un numar de telefon. Poate ca in acest fel isi vor da seama ca angajatii lor, cei care ii ajuta ca afacerea sa le prospere sau sa se mentina pe profit, au nevoile lor inainte de sarbatorile de iarna si se bucura la orice vine in plus la salariu din partea firmei. Si apoi daca ar apasa tasta 1 managerilor ar trebui sa le apara pe ecranul telefonului destept imagini cu optiunile cosuletelor cadou pe care sa le comande pentru angajatii din subordine.

Comanda cosulete cadou aici

Managerul da click si dintr-o data se trezeste pe o pagina de unde are ales dintr-o gama larga de cosulete cadou, fiecare inzestrat cu produse felurite. Iata cateva cosulete pe care le poate comanda de pe cosulete-craciun.ro de exemplu:

Sa fie adauge cumva in cos aceste produse? Poate alege sa ofere un Panettone, o sticla de vin si o ciocolata, asezate frumos intr-o cutie aurie cu funda rosie.

Poate alege de altfel un cos mai complex, format din ciocolata neagra, rulouri umplute, vin rosu, panettone, Macarons si cosul cadou.


Ar mai putea avea si alte variante. Una dintre ele ar fi formata din urmatoarele produse: Rulouri umplute, vin alb, ciocolata alba, praline in forma de fructe de mare, cafea, tableta de ciocolata, toate asezate frumos intr-un cos frumos ornamentat.



Sau poate alege ceva mai simplu. Un pachet la tava format din panettone, vin rosu, bomboane trufe din ciocolata belgiana, asezate ordonat intr-o tavita. 
La sfarsitul comenzii cel care a facut comanda, va putea achita „nota de plata” si va avea de asteptat sarbatorile de iarna pentru daruirea cadourilor angajatilor sai.

Acum lasand putin gluma deoparte chiar trebuie sa stiti ca astfel de firme care pregatesc si aranjeaza cosulete cadou pentru sarbatori, chiar exista si fac o treaba buna. Nici nu e mare inginerie sa comanzi. Trebuie urmati cativa pasi cum ar fi alegerea produselor, plasarea comenzii pentru cosurile cadou, asteptarea procesarii comenzii, achitarea, beneficierea de discount-uri (dupa caz), eliberarea contractului si a facturii fiscale, apoi trasnsportul si livrarea. Si uite asa se fac surprizele in perioada sarbatorilor de catre conducatorii companiilor. Nu este greu si nici prea mare bataie de cap, iar firmele care merg pe un profit generos, chiar pot face astfel de surprize frumoase angajatilor.

Va doresc sa va primiti cosuletul cadoul anul acesta de Craciun! Eu am primit anul trecut si as astepta ceva si anul acesta.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu