Incadrare juridica dependenta de incadrarea lingvistica

duminică, 16 ianuarie 2011

Ce ti-e si cu corectitudinea asta politic-lingvistica! Din pricina ei ajung bietii oameni sa fie gresit incadrati juridic!

Stirea la radio suna mai precis decat suna aici, cu nume si localitati: individul X, din localitatea Y, membru al partidului Z (serios ca nu am de gand sa va ofer o ecuatie) a fost trimis in judecata si exclus din partid.
Capul de acuzare? Trafic de persoane.
Cica nenea politicianul mergea in baruri unde facea cunostinta cu domnisoare carora le platea consumatia, cu care si dansa, cu care se si culca. Apoi, sub pretextul ca le ofera un loc de munca in Grecia, le trimitea acolo si le obliga in fapt sa se prostitueze.

Acum pararea mea e ca omul le-a schimbat locul de munca, nu si incadrarea. Politicianul n-a facut decat sa mute niste prostituate din Romania in Grecia.
Caz in care, dupa parerea mea, ar trebui sa fie pus sub acuzare pentru subminarea economiei nationale! Lucru nasol rau pe vremurile astea.

2 comentarii:

aditza spunea...

deci 69% dintre tinerele din ziua de azi sunt curve, restul sunt urate sau nu gasesc locuri libere in meseria asta

Mihaeladm spunea...

tu vad ca ai intrat intr-o perioada mai morocanoasa decat de obicei. Ai auzit de proverbul cu vulpea si strugurii cumva? :)

Trimiteți un comentariu