Torture you, that's good, that's a good idea! Test yourself!

duminică, 9 ianuarie 2011

Asta e un vers din Fun Lovin Criminals. La care o sa ajung sa ma gandesc de fiecare data cand am sa mai intru pe facebook.

Acum vreo cateva luni primeam prin mail un newsletter sau s-or numi.
Bon si-acolo eram avertizati cum ticalosul de creator al Facebook-ului, un evreu desigur (las pe fiecare sa se perpeleasca ce-am vrut sa zic prin "desigur", cat de antisemita oi fi etc), a avut un scop malefic atunci cand a creat Fb-ul.
Si cum de fapt in spatele fb-ului se ascund Mossad-ul si FBI-ul.
Initial am facut ochii de melc (cred ca de melc, desi poate ca aratam precum veverita din Ice Age cand isi pierde ghinda).
Apoi am citit argumentele si m-am lamurit : Mossad-ul gandise cea mai ampla si mai ieftina baza de date despre fiecare dintre noi. Ba chiar Big Brother-ul rezultat are la baza cea mai de incredere sursa : autodenuntul cum ar veni.
Se exemplifica in newsletter-ul respectiv ca, vezi Doamne, de-acum Mossad-ul si FBI-ul vor sti la un simplu click pe Facebook totul despre un suspect-in-ochii-lor : ce carti prefera, ce filme ii plac, ce muzici, care sunt prietenii, rudele, vecinii etc
Si se mai atragea acolo cum fiecare oferim pe tava ticalosilor astora toate datele despre noi cand de fapt ei nu au in minte decat sa ne aiba, vorba lui Martin Gore, stripped to the bone.
Cu alte cuvinte sa le taiem craca de sub tastatura fbi-istilor si mossad-istilor si sa boicotam facebook.

Ca o gasca ignoranta ce sunt am ras cand am citit asta, insa am ras atat de mult incat am tinut minte bancul.
Ma si vedeam torturata de FBI in urmatoarea formula : incepem cu un refren de DM si, fix cand ma incinge pasiunea, se taie banda si mi se vara in urechi manele.
Apoi se alterneaza cu o lectura din ... sa vedem ... ce n-am putut eu sa citesc eu niciodata? Poezie de Nichita de pilda.
Apoi mi se da sa comentez o piesa de teatru contemporan si cu insertii dintr-un concert de camera.
Pfff, nici nu indraznesc sa imi mai imaginez la ce alte forme de torturi ar duce toate informatiile astea!
Sau cat de vulnerabila ma face marturisirea ca sunt indragostita de Dave Gahan de pe la 13 ani. Pai daca-s ispitata cu un rendez-vous avec Monsieur Gahan cine stie ce ajung sa execut pentru cel ce imi procura astfel material pentru slabiciunea mea cea mai mare?

Bine, am mai scris eu despre nebunia de Facebook si toate ineptiile la care da nastere, cum lumea a ajuns sa dea atata importanta FB-ului de parca traim in Fb si aici doar citim Fb-ul !

M-am ras deci de teoria de conspiratiei despre Facebook- cea mai mare baza de date pentru serviciile secrete.
Insa vad ca bulgarele de prostie o data declansat se tot roteste.

Ieri inca un tacanit-cu-arma din USA a apucat sa macelareasca vreo 12 oameni intr-un mall.
Cand am auzit noul comentariu al stirilor de genul asta m-am ingrozit insa : "se pare ca asasinul are profilul tipic al psihopatului. Pe siteurile de socializare el mentionase drept carti preferate Manifestul Comunist, Ferma Animalelor si Vrajitorul din Oz."

Hait! Nasol rau de tot, nasol de mine. Va anunt ca, in proportie de 66% eu insami sunt deci psihopata : am nominalizat si eu printre preferatele mele si Ferma Animalelor si Vrajitorul din Oz.
Ce-mi recomandati?

2 comentarii:

brighty spunea...

Pai, daca au ajuns cumva sa se manelizeze Mossad si FBI, mi se pare fireasca o culegere a datelor de pe facebook... gratuit si fara mari batai de cap, nu-i asa?:))) Dar, sa nu ne infricosam prea tare, ca "baietii" inca sunt profi si au ei alte metode, mai decente, sa zic asa :)Nici macar SRI nu cred ca apeleaza la retelele de socializare daca tine la rangul si prestigiul sau ;)

In ce il priveste pe ucigasul de ieri din SUA, cred ca tinta lui principala o constituia acea congresswoman, cu dedicatie pentru clasa politica si finantista, vinovata de criza mondiala... Acu', Mihaela, mai ramane de vazut in ce masura, pe langa lecturile preferate, mai suporti si tu criza lui Boc si Base' :)))

Dar asta e mic copil in comparatie cu macelarul ala din Mexic care, tot ieri, a decapitat si aruncat cadavrele rivalilor din cealalta banda in fata unui mall, asezand capetele in tr-o gramajoara separata... Ar fi interesant de vazut profilul aluia de pe facebook! Pai nu?! :D Si daca ii placea Depeche Mode?!? Ptiuu!!! Doamne fereste!! :)

aditza spunea...

Inseamna ca si eu ma incadrez, Am citit vrajitorul din oz si am vazut filmul Ferma animalelor. Deci in proportie de 69 % s-ar putea sa fiu psihopat. Cred ca nu o sa mai citesc Alice in tara minunilor :~) Ma tem ca o sa devin ceva si mai rau de atat.

Trimiteți un comentariu