Intre ce mi-am dorit si ce mi s-a intamplat

marți, 19 iunie 2012

Anul trecut pe vremea asta îmi propusesem ca în 2012 să urmez cursuri de dans, balet contemporan. Pentru adulţi fără experienţă şi fără talent aşa ca mine.
Acum urmez nişte cursuri, dar nu-s de balet.
Însă mi-e bine cu ce învăţ.

De când am fost mică am crezut că până la 25 de ani o să fiu ori căsătorită cu omul vieţii mele, ori singură cu 9 pisici.
Nu sunt nici căsătorită cu omul vieţii mele, n-am nici 9 pisici.
Însă mi-e bine aşa cum sunt.

Eu una cred într-un soi de destin predestinat, nişte căi pe care ne e dat să mergem deşi nu ştim de la început sau nu ni le propunem.

Important e să ne bucurăm de ceea ce trăim şi să nu încăpăţânăm în vise care nu s-au putut realizat.

5 comentarii:

Ninulescu spunea...

Adevarul este ca si eu credeam ca la 30 de ani voi fi casatorit cu femeia vietii mele... si din pacate nu sant casatorit nici macar cu femeie vietii ...altuia !
...Dar ma zbat zilnic sa indrept asta... (Zbatere in van ca nu ma vrea nimeni :D )si in timp cred ca a devenit un fel de hobby, sant asa obisnuit sa cer mana femeilor si ele sa ma refuze incat daca una ar accepta cred ca as intra in panica ca nu as stii ce tre sa fac mai departe :D :D :D

Pato Basil spunea...

eu nu cred in destin scris in stele! Fiecare isi face viata prin fiecare decizie pe care o fata, in fiecare moment putem alege dintre o infinitate de optiuni(decizii) fiecare aspect ne urmareste toata viata, insa asta inseamna ca decizia noastra a facut ca destinul nostru sa urmeze o cale... calea ne-o scriem noi!

mihaeladr spunea...

"Eu una cred într-un soi de destin predestinat, nişte căi pe care ne e dat să mergem deşi nu ştim de la început sau nu ni le propunem.

Important e să ne bucurăm de ceea ce trăim şi să nu încăpăţânăm în vise care nu s-au putut realizat."
CORECT!!!! din punctul meu de vedere!

Nice spunea...

Foarte frumos si adevarat sfatul final. Nu trebuie sa ne plangem de mila si sa ne cramponam de visuri care e clar cu ochiul liber ca nu se vor indeplini niciodata(ale noastre se cam potrivesc :D ). Stii vorba aia, viata este ceea ce se intampla in timp ce noi suntem prea ocupati sa ne facem alte planuri. Din pacate(sau nu) este foarte reala.

aditza spunea...

Nu-i nimic, ti-ai rata obiectivele cu cateva zeci de ani, poti stabili altele ca sa simti ca ai pentru ce trai. La urma urmei nu ai nimic de pierdut. Si totusi noua pisici cred ca ai, dar sunt comasate intr-una singura, asta in cazul in care motanul tau nu a murit de cateva ori pana acum dupa ce l-ai calcat tu

Trimiteți un comentariu