Ce mai vinde romanul

joi, 24 iulie 2014

Am dat acum cateva luni un anunt pe site-urile de ajunturi, ca vand ceas. Si inainte sa plasez anuntul am facut o cercetare a pieței ca sa vad la ce pret il pot vinde pe al meu. Si cu aceasta ocazie am vazut o multime de ceasuri la vanzare care mai de care mai ciudate.

De pilda, la prețul de 149 vinde un individ un ceas de mana cu limbile din oase de peste si bratara, cureaua ceasului, confectionata din solzi de peste. Interesant model, dar eu nu as purta asa ceva intr-o zi normala.

Un alt model inedit era confectionat din scoarță de copac si limbile din iarba presata. Asta era la fel de interesant, dar avea aceeași problema in opinia mea. Nu putea fi purtat si asortat cu usurinta. Asa ca ceasule, ramai acolo sa te cumpere altcineva! Nu pot da banii peun ceas de care nu mă voi folosi in mod regulat. Mai bine cumpar un ceas de mana de pe un site de profil si primesc si garanție la el si stiu ca este un ceas pe care sa-l pot asorta cu usurinta la orice tinuta. Sau macar la cat mai multe.

Un coleg de serviciu are un ceas de mana firma Casio. Este auriu si se potriveste la majoritatea tinutelor pe care le poartă.  Chiar l-am probat si eu si sta binișor.  Dar nu stiu sigur daca imi voi cumpara un ceas de mana cu bratara metalica. Imi cam face rani la mana si îmi provoaca disconfort. De aceea eu personal prefer sa port de obicei ceasuri de mana cu curea din piele sau din material textil.

Daca reusesc sa imi cumpar ceasul pe care am pus ochii pe net am sa pun aici o poza cu el. Pana atunci nu am sa pun ca este ediție limitata si ultima bucata. Nu am acum toti banii sa-l achiziționez,  insa stau cu ochii pe el si poate am noroc si nu se vinde pana cand nu fac eu rost de cash. Dar pana atunci nu pot sa va arat nici macar poza.  Oricum, este interesant de văzut ce vand românii pe net. Tot felul de chestii ciudate gasesti atunci cand cauti. Nu ma mira neaparat materialele din care sunt confectionate ceasurile de care v-am povestit ceva mai sus, ci faptul ca aceste anunturi sunt destul de dese. Si daca tot exista oferta pentru asa ceva, probabil ca la un moment dat exista si cerere, ma gandesc. 

1 comentarii:

florentin spunea...

Sunt un colectionar de ceasuri vechi, dar deocamdata bugetul nu imi permite sa achizitionez tot veea ce imi place...

Trimiteți un comentariu