Planuri incurcate

joi, 24 iulie 2014

Am avut o zi foarte foarte aiurea, in care nu am putut face nimic din ceea ce mi-am propus. Voiam sa ma intalnesc cu niste bloggeri din Brasov in singura zi libera pe care am avut-o de la serviciu, dupa 7 zile de munca asidua. Ploaia insa mi-a stricat planurile care aratau atat de bine pe hartie. Intre ora 11:00 si ora 16:00 cel tarziu, aveam de gand sa merg cu alti bloggeri din Ploiesti, cu care m-am inalnit acolo, in Parc Aventura din Brasov.

Dar daca aei au spus ca in cazul in care ploua nu vom fi lasati sa ne apropiem de vreun traseu din Parc Aventura si cum afara chiar ploua, nu am mai reusit sa mergem acolo. Degeba am incercat sa amanam momentul. Paginile de meteo de pe internet spuneau ca cerul va fi acoperit de nori si ca va ploua in averse cam toata ziua. Asa ca ne-am retras la bowling circa o ora si jumatate. Dupa tot acest timp a iesit si soarele. Acum se punea intrebarea: ce vom face mai departe. Se facuse cam de ora 14:00 cat ne-am tot intrebat si ne-am tot invartit pe la poalele Tampei. Eu nu mai aveam timp de stat cu grupul pentru ca trebuia sa ma intalnesc cu bloggerii din Brasov. Asa ca ne-am despartit  frumos in jurul orei 15:00 si eu am inceput sa dau telefoane. Trebuia sa ma intalnesc cu doi oameni diferiti din Brasov. Fiecare programat frumos la alta ora. Nu am reusit sa ma mai intalnesc cu niciunul. Nu stiu ce au patit, dar nu au mai putut ajunge.

Am revenit la grup, si dupa ce am mancat la o terasa din centrul vechi, am  mers sa inchiriem biciclete. Am tot plimbat bicicleta si ea m-a plimbat pe mine circa 20 de minute. M-am plictisit si de asta si deja ma ajunsese indispozitia. Apoi am plecat noi frumos spre gara din Brasov iar pe drum a inceput o ploaie ca din senin. A plouat torential din niste nori timizi care nu prevesteau asta. Am vazut pe strazi apa in suvoaie pana peste glezne. Am prins cu greu trenul si chiar mi-am cumparat si bilet. A fost o zi lunga si la final obositoare, iar acum o iau din nou din loc si trebuie sa muncesc alte cateva zile la serviciu.

2 comentarii:

Yamasha spunea...

si biletul...cat e biletul!? :D

aditza spunea...

16 lei, dar asta deja nu mai conteaza :))

Trimiteți un comentariu