O noua serie : musai sa ne distram. Azi Radu Mazare.

miercuri, 3 august 2011

Gata! M-am decis să inaugurez o serie de postări care să aducă zâmbet. Nu de alta, da' tocmai am avut câteva zile nasoale şi mi-a lipsit ingredientul ăsta.
Iar dacă tot găsesc lucruşoare caraghioase din lumea asta mare, de ce să le ţin doar pentru mine? Nu mai bine vă testez şi vouă rezistenţa la zâmbet?

Azi două fotografii.
Mă gândesc să vă pun şi un pic la muncă, să nu vi le ofer pur şi simplu.
Deci organizăm un colaj cu ghicitoare!

Prima fotografie e asta. E bustul real al lui Radu Mazăre, primar al unui oraş Constanţa în timpul liber, atunci când nu e la muncă la plaja sau carnavalul din Brazilia.


A doua poză însă ... eheee, a doua vine cu ghicitoare.
În primul rând spuneţi ce funcţie credeţi că îndeplineşte personajul ale cărui picioare se etalează din aceşti colanţi în dungi? 
(Dacă aţi spus bufon la curţile regale britanice medievale înseamnă că avem aceeaşi gândire. Eronată şi perversă, vezi bine, fiindcă personajul cu picioarele NU e bufon de meserie.)
Precizare : n-am desenat eu in Paint acea prelungire roşiatică, în ciuda iluziei optice era un simplu fermoar ce pornea de unde pornea şi se continua pe cracul stâng, într-o deosebită armonie cromatică cu opincuţele.

Şi provocarea numărul doi : încercaţi să alipiţi picioarele băgate în umor fashionistic ale personajului de jos la bustul de om serios al primarului de sus.
Şi spuneţi-mi şi mie dacă alăturarea vă dă cumva un primar socialist, al unui mare oraş al anilor 2011, aflat în timpul mandatului, ba chiar în una din zilele lucrătoare, în speţă luni.

Sursă foto-video : Realitatea.net (mereu uit de precizarea surselor)

6 comentarii:

Lillee spunea...

Mazare... o caricatura constanteana. Ce sa mai zic de el? Ma amuza ori de cate ori il vad.

Mihaeladm spunea...

Lillee, pe mine ma distreaza diferenta dintre asa un primar neserios si un oras atat de fain si important precum e Constanta.

Xaara Novack spunea...

Mazare face bufonii regali de rusine. Eu inca il am pe Chicot al lui Henri al III-lea (al Frantei) la inima, asta pentru ca pe vremurile acelea, sa fii si bufon, si tot aveai o anumita prestanta. Azi, parca si titlurile de genul sunt luate in hasna.

Mihaeladm spunea...

Da, Xaara. Ai dreptate cu bufonii ! Ba chiar mai mult, aveau un rol important la casa regala in detensionarea atmosferei, nu degeaba e si vorba aceea cu nebunul regelui.
Tind sa cred ca erau chiar oameni inteligenti ca sa poata descalci anumite situatii prin ras.
Imi vine in minte acum Pippiin incercand sa-l distreze pe Regele ce-si pierde mintile ... offf, iar mi-e dor de LOTR !!
Ai dreptate insa, numai pantalonii ce-l fac pe Mazare s-aduca a bufon, in rest mai are de crescut.

Xaara Novack spunea...

Par a fi niste semi-izmene colorate in ciuda. :)) Ma uit la eticheta si ai pus haiosenii. Cum haiosenii? Hidosenii.

Mihaeladm spunea...

:)) Xaara, aici ai perfecta dreptate - hidosenii era un termen mai propriu.
Nu ma gandisem la asta !
Eu mi-am structurat blogul pe cateva categorii (momentan lipsesc total pozele fiindca mi-e rusine cu cele pe care le fac, dar daca vorbim de pasiuni atunci ar fi trebuit sa fie si ele prezente aici). Iar una din categorii e 'haiosenii' - adica lucrurile care, in stupiditatea sau aiurela lor, m-au facut sa rad. Fie si amar. :)

Trimiteți un comentariu