Cum afli dacă bărbatul minte sau e doar vizionar

marți, 28 iunie 2011

"Dacă aş vedea în prunul ăsta un mugure  înflorit şi aş spune uite o prună, ar însemna că mint? Nici vorbă, aş lua-o doar cu un anotimp înaintea adevărului."
E un citat din cartea săptămânii la mine : Amin Maalouf, Grădinile Luminii.
Atât. Restul visaţi voi.

11 comentarii:

Pato Basil spunea...

si daca din floarea aia nu iese nimic?

Mihaeladm spunea...

Pato, asa merge treaba cu barbatii in general : iti trebuie cel putin un an sa iti dai seama daca au mintit sau au fost vizionari. ;)

Anonim spunea...

50% sanse sa se ofileasca , 50% sanse sa nu vina albina 50% sanse sa dea piatra 50% sanse sa dea mana etc etc ..... cam multe variabile pentru o pruna ! :D deci eu nu m-as pronunta ...

Lillee spunea...

Da... buna viziunea scriitorului. Cu dus-intors, exact ca si realitatea. :)

Mihaeladm spunea...

Schtiel, sa stii ca incep sa ma apropii de nickname-ul ala pe care il vreau potrivit pentru tine. :) Trebuie sa te citesc mai mult, ca m-am obisnuit cu stilul asta circumspect al tau.

Lillee, realitatile astea cu dus-intors parca dau tot farmecul, mie asa mi se pare.

aditza spunea...

Eu stiu, eu stiu. Il supui la detectorul de minciuni ceri dovezi si azi si maine si poimaine, de fapt si tu stii treaba asta, ca de la tine stiu metoda desi nu o aplic Mihaela

Mihaeladm spunea...

Nicusor, tu vrei sa-mi spui ca fac oamenii sa se simta ca si cand i-as pune la detectorul cu minciuni?? Eu nu asta vreau!
In plus, daca am aplica metoda asta si in cazul prunei iti dai seama ca ar iesi un intreg tratat de botanica, deci e de bine cum procedez eu! :))

Lillee spunea...

Pai si mie la fel. Iti dau tema de analizat, gandit... :)

Rudolph Aspirant spunea...

Dupa parerea mea nu este interzis sa minti, (preferabil cu minciuni de culoare alba), un pic si cand esti vizionar. Cunosc eu un caz (fara relevanta pt. acest blog, ca e politic...cazul, nu blogul.)

Rudolph Aspirant spunea...

Re flori si fructe, o carte, The Botany of Desire, de Michael Pollan. Nu este o carte de fictiune, ci una chiar documenhtara, in acre autorul descrie relatia dintre oameni si cateva plante "domesticite" de ei, marul, laleaua, marijuana, si cartoful. Dar, mai bine decat cartea, am gasit si filmul intreg ecranizat dupa ea pe YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=AHUKC8ovPzE

Rudolph Aspirant spunea...

P.S. Nu stiu ce o zice despre marijuana acolo, ca nu am vazut tot filmul si nu am citit decat despre mar...dar eu personal sunt total pro sloganul: Say No To Drugs ! (inclusiv marijuana, etnobotanice, etc.)

Trimiteți un comentariu