Inapoi in lumea virtuala si noutatile ei

joi, 2 iunie 2011

Am eu obiceiul de a disparea din cand in cand din peisaj. E un fel de a-mi incarca bateriile, nu suport lumea prea mult timp in sir si am nevoie de scurte pauze. De-asta am si perioade cand nu raspund la telefon.

Cateodata, in pauzele astea, mai am cate un acces de orgoliu nehranit : s-o fi gandind cineva la mine? Macar mi-o fi remarcat cineva lipsa? Pana la a-i fi dor cuiva de prezenta mea pare deja un orgoliu peste un hau.

Cand am pornit blogul mi-am propus un singur lucru - sa fie o activitate constanta pentru mine, sa-mi fac din el un soi de fetis al organizarii riguroase (a carei lipsa aproape totala o resimt cateodata).
Dar nu intotdeauna e asa cum iti propui, fiindca nu poti anticipa surprizele ce iti sunt rezervate.
Si cand incep cele neplacute pur si simplu navalesc in cascada.

Pana saptamana asta nu mai intrasem pe net de pe 23 aprilie. Pur si simplu nu ma mai atinsesem de computer.
Cand mi-am deschis blogul ma intrebam daca l-oi mai gasi, dupa atata neingrijire. (Nu stiu daca sunt sterse la un anumit interval, nu sunt familiarizata cu aspectele astea).

Am gasit insa un comentariu lasat de Nicusor in absenta mea si am zambit, fiindca stia el prea bine ce spunea acolo.
I think that God's got a sick sense of humour.
Asa zice unul din versurile Depeche-ilor. Si-asta e senzatia cateodata. Maia ar spune insa, fara sa se revolte si fara sa se planga, ca Dumnezeu vrea si El sa vada ca nu-L abadonam.

Pe la mine deci s-au intamplat multe in intervalul asta de absenta de pe blog. Si inca lucrurile nu s-au asezat si-s speriata de asta.

Incet incet constat si ceea ce s-a mai intamplat cu ceilalti in intervalul asta.
Pai in primul rand doi oameni pe care ii citesc cu aceeasi placere fiindca emana zambete prin stilurile lor si-au schimbat casutele virtuale.

3ditorial cu Dragos are un domeniu propriu. (Lui Dragos ii urez bafta de pe acum pentru mica nebunie la care s-a inscris, de-abia astept sa citesc ce inseamna o asa experienta, ca mi-ar placea si mie.)
Tot la fel Lillee, si-a innoit si ea domeniul.

Apoi Lucian si-a facut in cele din urma site propriu, ca-l merita dupa atatia ani in care a contribuit la un site faimos. Si-o sa aiba ceva de munca zilele astea, ca tocmai ce i se ofera material pentru articole.
Iar site-ul lui Lucian imi aminteste ca mi-e dor de blogul lui Alin.

Deocamdata atat am avut vreme sa remarc. Dar abia acum incep sa ma readaptez lumii virtuale, asa ca e posibil sa mai descopar si altele.

Interesant insa ca tocmai in lumea virtuala facuta din graba si efemeritate ma asteptam sa nu aiba nimeni timp sa remarce ca am lipsit. De-asta le multumesc celor ce m-au salutat si m-au incurajat.
Lui Nicusor nu-i mai multumesc, ca el oricum spune ca nu intelege cum m-a ajutat (si cat de mult) zilele astea.

Ah, da : si-au inflorit si macii in intervalul asta trecut, mi-a spus mie cineva. I-am ratat si anul asta!

Editare ulterioara :
Mihaeladr a adus o imagine pentru primavara mea absenta, mult verde si ceva rosu. Multumesc, ravnesc acum si eu la ceva roseata in obraji, fiindca dupa reactiile voastre mi s-a intors zambetul!

10 comentarii:

waven spunea...

unii au mai întrebat în stânga, în dreapta http://twitter.com/#!/wavenro/status/69137988524834816 au dat şi mailuri ...

mihaeladr spunea...

Eu ti-am simtit lipsa si pentru ca ai revenit o sa postez la mine pe blog maci.
Iete acu ma duc la mine pe blog sa ti-i ofer de revenire!

Lillee spunea...

Si eu ti-am simtit lipsa. Intram si ma uitam dupa o postare noua iar la un moment dat chiar am zpus ceva de genul: tu tragi chiulul? Nu stiam ce se intampla...
Ma bucur ca ai revenit. Sunt alaturi de tine. :)

eduard spunea...

Bine ai revenit, draga M.

Mihaeladm spunea...

Multumesc Eduard, chiar imi face bine revenirea prin lumea asta a "jurnalelor", chiar daca e consumatoare de timp, alunga si ceva griji.

Mihaeladm spunea...

Da Lillee, chiar chiul se numeste, avand in vedere ca n-am mai dat nici un semn, cat de mic, pe tot net-ul, cat de mare. :)
Multumesc si pentru incurajari, tre' sa trecem si peste momente dificile. Desi eu una m-as fi lipsit de ele. :)

Mihaeladm spunea...

MihaelaDr, multumesc mult pentru macii meniti sa suplineasca primavara pentru mine. Dap, mi-au adus zambetul, asa ca o sa adaug un Later Edit la postarea asta.

Mihaeladm spunea...

Asaaa, Waven, am ales sa-ti raspund la urma fiindca m-am hotarat : daca se va mai ivi (eu sper ca nu, dar ...)vreo pauza noua pentru mine am sa am decenta sa-mi iau macar un net minim pe mobil. Macar pentru mail-uri si raspuns la dat in cautare generala.
Si multumesc pentru mail, intr-adevar.

gabriel tudor spunea...

Apologies are all you seem to get from me, but just like a child you make me smile when you care for me and you know it's...

Mihaeladm spunea...

not letting what we've built up crumble to dust ... uff, tare greu e cateodata sa regasesti energia asta care sa te scoata din letargie, sa te faca sa iti pese din nou ... conteaza insa intr-adevar cand vezi ca totusi ii pasa cuiva de starea in care te afli.

Trimiteți un comentariu