Neamtul revolutioneaza stiinta - bacteria mortala 100% bio

miercuri, 15 iunie 2011

Ce inseamna neamtul dom'le! Cum e el muncitor, perfectionist, serios si toate celelalte de-l fac cel mai plictisitor locuitor al Europei.

Carevasazica au constatat ei ca mor oamenii din pricina banalei bacterii e coli care s-a facut a dracu' rau, atat de mult a decazut pana a suferit o mutatie letala printre gene.
Si bineinteles ca nu s-au hazardat sa vina cu o cauza, ci au cercetat si abia apoi au dat verdictul - castravetii din Spania.

Si ioca surpriza ca atata a fost de ajuns sa se duca pe topogan vanzarile agricultorilor spanioli.
Astia protestara, ba chiar in semn de protest muscara din castravete fix in fata camerelor de filmare.

Iar dupa ce a intrat un pic falimentul in el de comert spaniol cu legume, hopa si vestea ! Nu-i de la castraveti epidemia, ar fi de la fasole.

Acum nu stiu exact daca sa va marturisesc sau nu parerea mea despre Organizatia Mondiala a Sanatatii. La cati bani roiesc prin organismul asta si la raportul dintre cate au reusit si cate nu, mie mi se par ca sunt Organizatia Mafiotilor in Halate Albe.
Pana sa dea insa OMS-ul alerta de epidemie pentru o noua stropseala cu apa au revenit in scena nemtii cu stirea de ultima ora : in cele din urma s-a descoperit cauza deceselor prin mutatia bacteriei E-coli.

Nu fusera nici castravetii din Spania, nici fasolea, nici rosiile, putem sa mancam iarasi din astea, fusese o incurcatura. La originea contaminarii au fost niste ticaloase de seminte germinate provenite de la o ferma, culmea, din nordul Germaniei insasi. Ba chiar inca si mai buna-i poanta : ferma este una bio!

Stiu ca-s rea acum, fiindca am ras mereu de snobii ce se arunca dupa orice noutate si cred in orice eticheta, bio, eco, natural etc

Sa traiti bine ! Dormiti linistiti ! Mancati bio !

De la departamentele de pr si marketing pana la acele laboratoare stiintifice si birouri de functionari, o lume intreaga vegheaza la atractivitatea portefelelor dumneavoastra!

6 comentarii:

aditza spunea...

Trebuie sa apara cate una d-asta pe an. Acum cativa ani a fost Aviara, anul trecut Porcina, anul asta e-coli, si au mai fost ele cateva de care nu credeam ca vom scapa nici cum. Eu cred ca toate au fost umflate dar rau de tot. Aviara daca era ea atat de adevarata precum s-a spus, muream cu totii, nu te poti pune cu mii de pasari calatoare care trec granita fara pasapoarte sau controale. La anul o sa fie altceva...

Lillee spunea...

Astia se incurca in minciuni :)) As rade mai tare de naivii care pun botul. Eu ma asteptam sa apara ceva. Au fost toate felurile de gripe, nu puteau veni cu o gripa a legumelor... nu mergea. Prostesti prostii dar nici chiar asa. Si uite cum s-a nascut aceasta bacterie mutanta.... :))

Mihaeladm spunea...

Aditza, tu esti la fel de cinic-ironic-serios ca de obicei. In Una din frazele scrise de tine te-as fi recunoscut si daca nu te-ai fi semnat.

Lillee, intrebarea este - la anul ce au sa inventeze?

Lillee spunea...

La anul? Stafilococul e-tena de pe fructe.

Mihaeladm spunea...

Lillee, :))) vezi ca s-ar putea ca astia chiar sa se inspire din denumirea ta, ca e-te-na suna destul de stiintific ! Dar o sa avem dovada aici ca tu ai dreptul de autor ! ;)

Lillee spunea...

Asa, iti multumesc pentru sustinere :))

Trimiteți un comentariu