Se cauta student pentru postul de Ministru al Educatiei

luni, 14 mai 2012

Uimitor spiritul ludic al politicienilor români : în interval de două (2) săptămâni n-au reuşit să găsească decât doi (2) miniştri contestabili pentru Educaţie.

O fost mai întâi o cucoană atât de înţepată încât părea că are tot copacul, nu doar un băţ în părţile dorsale.
Din ură politică, desigur, au demascat-o : nici măcar nu-şi scrisese singură cv-ul, ceea ce pentru mine e una din minunile ştiinţei. Apăi cum Dumnezeu să ştie altcineva decât propria persoană să-ţi completeze cv-ul ?
Deci fascinantă cucoana asta, de-i ştia tot ministerul cv-ul ...

I-a urmat un domn căruia până acum i-au fost descoperite cinci (5) articole semnate dar, ghinion, identice pe porţiuni considerabile cu articole semnate mai înainte de alţii.
Care domn a arătat că ştie ce e onoarea şi ne-a promis că, la prima acuzaţie de plagiat, el demisionează.
Cred deci că ar trebui să-i spună cineva că deja a fost acuzat de asta.

La câţi miniştri au fost până acum suspectaţi de plagiat se pare că au epuizeze numărul profesorilor universitari înainte de a găsi unul onorabil.
Cred că în curând anunţul de ocupare a postului de ministru la Educaţie are să sune ceva de genul 'căutăm student integru, care n-a avut timp să se specializeze în copiat'.

7 comentarii:

Aliceee Traveler spunea...

Mihaela, cam greu student care sa nu aiba "specializarea asta" :)))

raul rual spunea...

imi permiti? se cauta studenti pentru posturile de ministri

Mihaeladm spunea...

Aliceee, daca nici la studenti nu mai gasim, atunci incepem procesul de recrutare si mai jos, la liceu. :)
Desi eu stiu sigur ca-s si studenti ce nu folosesc copiatul la examene. Macar pentru ca unii profesori chiar nu permit. ;)

Mihaeladm spunea...

Raul :))) din pacate asta cam asa e, ar trebui inlocuita cam toata garnitura.
Nu ma gandisem la asta fiindca sunt mai preocupata de ministerul asta decat de restul.

Rudolph Aspirant spunea...

Din pacate eu trebuie sa ma recuz din pozitia de posibil candidat pt Ministru al educatiei pt ca eu plagiez in continuu in vazul tuturor, in diverse comentarii pe Internet dupa wikipedia, si nici macar nu ma chinui sa dau atributie de fiecare data, (decat la mine pe blog, cand dau un link). Mai plagiez si dupa site-ul CNN si nici in legatura cu acesta nu dau mereu atributie, ci uneori spun asa vag, "am citit in mass-media internationala", chiar fara ca sa verific de absolut fiecare data si ce zice pe BBC, sau Al-Jazeera despre acel lucru.

Vladimir spunea...

Ba zau, as prefera sa nu fie un student :D

Mircea Vladut spunea...

Mie mi se pare cam rusinos. Problema e nu ca nu se gasesc profesori universitari sau oameni care sa fie ministri, dar sa nu aiba anumite "probleme", ci ca acestia nu sunt inca inregimentati politic. Or mai fi si profesori universitari adevarati, nu?
La urma urmei, un om integru nu face politica (nu-l lasa constiinta sa se amestece cu toate taraturile), cel putin nu la noi in tara. Iar cine face politica nu poate fi integru. :))

Trimiteți un comentariu